subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Karim Hant se vraća kući

U noći između četvrtka i petka Klivlend Braunsi su doživeli poraz od divizijskog rivala Pitsburg Stilersa. Poraz kao poraz uvek teško pada, a ovaj je posebno bio težak, jer su na toj utakmici izgubili mozda i najboljeg igrača Nika Čaba. Naime, Čab je u jednoj akciji bio oboren od strane Mike Ficpatrika i prilikom obaranja došlo je do izvrtanja kolena sto je bio loš znak. Čab je momentalno napustio teren i bilo je jasno da je sezona za njega gotova. Magnetna rezonanca je samo potvrdila lošu vest.

Braunsi su tako ostali bez najboljeg trkača, ali veoma brzo su pronašli zamenu u Karimu Hantu. Hant u međusezoni nije dobio produženje ugovora od Klivlend Braunsa. Postao je slobodan agent i niko od timova nije hteo da ga pokupi. Usled povrede Čaba, Braunsi nisu mnogo čekali i momentalno su posli po Hanta. Dogovor između dve strane je veoma brzo pao, pa je tako Hant potpisao ugovor na godinu dana koji je vredan četiri miliona dolara.

Ovo je „win-win“ situacija za oba tima. Klivlend je dobio pouzdanog trkača koji dobro poznaje sistem, jer je vec bio deo tima, a Hant je dobio još jednu šansu da pokaže svima da još uvek može da igra u NFL ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje