subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

San Francisko 49ersi – Njujork Džajantsi – Najava meča

Treću rundu NFL šampionata otvoriće San Francisko 49ersi i Njujork Džajantsi. 49ersi su apsolutni favoriti sa kvotom 1,15 i hendikepom od 10,5 poena. Margina za poene je postavljena na 43,5.

Ovde ćemo biti kratki, jer je situacija više nego jasna. 49ersi u ovaj meč ulaze sa skorom 2:0 i prema onome što su prikazali Džajantsima se teško piše.

Svaka linija tima San Franciska radi fenomenalan posao, a danas će verujemo odbrana biti prevaga. Naime, Džajantsi neće moći da računaju na Sekuona Barklija koji je srce i duša tog napada. Sjajni trkač je doživeo povredu skočnog zgloga i čeka ga pauza od 2-3 nedelje sigurno. Ostali igrači prosto nisu se pokauzali kako treba. Ofanzivna linija ne radi svoj posao, i Deni Damjs se bori za goli život u svakom snepu. Nekako su uspeli da dobiju Kardinalse posle preokreta od 0-21, ali u globalu ova dva kola nisu pokazali ništa.

Protiv Dalasa koji ima sličnu odbranu odbranu kao San Francisko Džajantsi su postigli 0 poena. Prosto, ofanzivna linija je loša i svaka malo jača defanzivna linija će uništiti Džounsa.
Sa napadačke strane San Francisko je duplo raznovrsniji i jači tim. Brok Pardi nakon operacije lakta igra kao da te operacije nije bilo. Samopouzdanje je na visokom nivou, ofanzivna linija radi fenomenalan posao, a kada je tako laku mu je da pronalazi svoje mete koji ih na pretek.

Sve u svemu ova kvota ne laže. U NFL-u nema lakih pobeda, ali Džajantsi ako su pametni mislima će biti na utakmici protiv Sijetla, jer će tu imati mnogo veće šanse za pobedu.

Predlog za klađenje: San Francisko više od 26,5 poena 1,75 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje