petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Karius gubi mesto i u Bešiktašu?!

Turski Bešiktaš u nedelju uveče zabeležio je pobedu nad ekipom Konjaspora (3:2), a najzaslužniji za to slavlje svakako da je Šinđi Kagava koji je odlučujući pogodak postigao u 3. minutu nadoknade.

Problemi u odbrani i ovog puta su dospeli u centar pažnje, a posebno izdanje nemačkog golmana Lorisa Kariusa, koji je u dosadašnjem toku sezone na 26 utakmica samo 5 puta uspeo da sačuva svoju mrežu.

Glavni trener turskog kluba Senol Guneš izjavio je da nešto nije u redu sa Kariusom, te da se od njegovog dolaska iz Liverpula nije uspeo prilagoditi novoj sredini.

– “Golovi koje smo primili su njegova greška. Nešto nije u redu sa Kariusom, sa njegovom energijom i entuzijazmom, a tako je još od početka.“

– “On se jednostavno ne oseća kao deo ovog tima, a to nije nešto što smo uspeli da ispravimo iako smo radili na tome. Zbog toga sam i ja u velikoj meri kriv“, rekao je iskusni strateg.

Nakon tog meča počele su brojne spekulacije da bi nekadašnji golman Liverpula mogao na klupu, a da bi među stative mogao da stane rezervni golman Tolga Zengin. Iako je sam klub demantovao ova pisanja, čini se da bi tako nešto moglo da bude realan scenario.

– “Karijus je talentovan, ali imamo problem. Hajde da to kažem ovako, ako se situacija ne promeni iskoristiću ostale igrače koje imam u svom timu.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje