petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Kasper Rud – Marin Čilić – Najava polufinala Rolan Garosa

Danas su na programu polufinalni mečevi na Rolan Garosu u muškoj konkurenciji. Na zahvtev mnogih najavićemo meč izneđu Čilića i Ruda, jer ovaj drugi meč između Nadala i Zvereva nije vredan pominjanja zbog očajnih kvota.

Prema kladionicama Rud je favorit sa kvotom 1,45 i to je po nama više nego realno.

Mnogi se vode partijama Čilića protiv Medvedeva i Rubljova. Čilić je na Rolan Garosu do tih mečeva protiv top 10 igrača na Rolan Garosu imao 0-10, a onda je vezao dve pobede. Protiv Medvedeva zaista perfektna partija, no treba biti realan i reći da Medvedev van prave igračke forme, a i njegova „ljubav“ prema šljaci je svima poznata. Drugi meč protiv Rubljova očekivano teži, a tu je presudilo iskustvo. Prosto, Rubljov ne zna da se igra pod pritiskom i to je odlučilo meč.

Šta ima Rud što nemaju pomenuti Rusi? Ima tu ziherašku igru. Slično kao Rafa Nadal Rud se zabije 5-6 metara iza osnovne linije i sve vraća. Da bi osvojili poen protiv njega morate zabiti viner, a to je vrlo teško raditi u kontinuitetu. Čilić neće dobijati one lake poene kao protiv Medvedeva i Rubljova, na njihovu glupost. Rud sve vraća i kod njega nema onih izliva besa.

Igrački gledano Rud je na šljaci bolji igrač i tu nema spora. Jedino u čemu je Čilić bolji jeste to iskustvo, jer je osvojao grend slem i masterse. No, i on će biti pod velikim pritiskom, jer sad ima šansu da igra novo finale grend slema i ko zna kad.

Mi verujemo u Ruda, jer je čini se podigao formu u pravo vreme. Osvojio je Ženevu, ovde je igrao neke tesne mečeve i kada sve to saberete i oduzmete onda mu morate pružiti šansu.

Predlog za klađenje: Pobeda Ruda sa 2 seta razlike 1,73
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda Ruda 1,45

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje