petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin u velikim problemima pred početak takmičenja

Nakon dva pogotka u prethodna dva dana, danas nastavljamo sa još bet info tipova. Za danas smo takođe uspeli da pronađemo jedan veoma zanimljiv meč.

20:45h Belorusija-Slovačka

Usled rata u Rusiji, reprezentacija te zemlje je suspendovana iz ovog takmičenja, a njihovi partneri Belorusi su dobili zabranu da igraju utakmice na domaćem terenu. Oni će sve svoje domaće utakmice igrati u Srbiji i to u Novom Sadu. Ovo će biti veliki hendikep za njih,jer oni važe za jednu domaćinsku ekipu. Prosečna su reprezentacija, nemaju nekih uspeha, a i te bodove koje osvoje, uspevaju da osvoje na domaćem teren, koji im je sada oduzet. S ozbirom da se igra u Novom Sadu i to bez prisustva publike, po tom parametru biće oba tima na istom nivou, a to je lošije za Beloruse. Na to sve su se nadovezali i izostanci. Belorusi na ovom meču ne mogu da računaju na dva najbolja strelca u reprezentaciji. Na ovom meču u timu neće bit Vitaly Lisakovich (prvi strelac reprezentacije) i Maksim Skavysh (drugi strelac reprezentacije). Bez njih dvojice napad Belorusije će biti značajno oslabljen, a generalno oni nisu neka reprezentacija koja postiže mnogo golova. Osim njih u reprezentaciji neće biti još nekoliko igrača,ali oni nisu previše bitni za sastav, nemaju baš mnogo nastupa.

Sa druge strane Slovaci dolaze sa velikim ambicijama u Novi Sad. Oni u prošlom ciklusu takmičenja bili u B ligi,ali su ispali, pa će sada pokušati ekspresno da se vrate nazad. Reč je o jednoj veoma kvalitetnoj reprezentaciji. U prethodnom periodu nisu imali previše uspeha jer su osim pomenutog ispadanja u B ligu i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo bili dosta loši, jer su završili treći u grupi sa čak 8 bodova manje od Rusije. Upravo je ovaj ciklus takmičenja odlična prilika za neki novi početak i pripremu ekipe za naredne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Upravo zbog toga oni na ovo gostovanje dolaze u najjačem sastavu kako bi pobedom napravili veliki korak ka povratku B ligi gde svakako kvalitetom zaslužuju da budu.

Prognoza: U ovakvim vidovima takmičenja domaći teren je velika prednost, a Belorusi su to izgubili i to je veliki hendikep za njih. Dakle, po tom parametru su izjednačeni, niko nema prednost. Po kvalitetu reprezentacija, tu su Slovaci drastično bolji. Imaju kvalitetniju reprezentaciju, a plus Belorusi igraju bez prva dva strelca. Dakle, prednost na ovom meču dajem Slovacima.

Tip: 2 @ 1.68 0-1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje