nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kažnjen prvoligaš!

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije je kaznila Radnički sa Novog Beograda oduzimanjem šest bodova, zbog „povrede integriteta igre“ na utakmici protiv Tekstilca iz Odžaka.

Sport klub je objavio saopštenje iz Fudbalskog saveza Srbije, koje glasi: „Na sednici Disciplinske i Etičke komisije FSS, kojom je predsedavao Ivan Nikolić, u vezi sa dostavljenim pisanim informacijama od strane UEFA nadležnih organa za integritet protiv FK Radnički iz Beograda, da je svojim činjenjem ugrozio i povredio integritet fudbalske utakmice 20. kola Prve lige Srbije FK Tekstilac – FK Radnički, odigrane 11. decembra prošle godine u Odžacima, doneta je odluka kojom se kažnjava FK Radnički iz Beograda oduzimanjem šest bodova od onih koje je osvojio do izricanja kazne i novčanom kaznom u iznosu od četiri miliona dinara.

FSS i na ovaj način dokazuje nultu toleranciju na pojave ugrožavanja i povreda integriteta fudbalskih utakmica i duboku posvećenost očuvanju integriteta i digniteta fudbalskih takmičenja.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje