subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kecmanović u tesnoj završnici poražen u Majamiju

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u polufinale mastersa u Majamiju. Na njegovom putu se isprečio Španac Karlos Alkaras koji je slavio rezultatom 2:1, po setovima 6:7 (5:7) 6:3 7:6 (7:5).

Apsolutno fantastičan meč kojeg se ni veliko finale ne bi postidelo. Publika je na delu videla jedan izjednačen meč koji je bez problema mogao da ode i na drugu stranu. Koliko su bili izjednačeni potvrđuje i statistika koja kaže da su obojica osvojili po 201 poen.

Bolje otvaranje meča imao je Kecmanović koji na startu pravi brejk za 3:0. Alkaraz je očekivano podizao nivo igre i vratio se u sedmom gemu. Prvi set je rešen u taj brejku serijom od tri poena Kecmanovića.

Drugi set počinje slično kao prvi, ali sa obrnutim ulogama. Alakaraz pravi brejk za 2:0 i do kraja čuva servis bez problema.

U trećem setu obojica su igrali na sigurno. Prvi cilj je bio sačuvati svoj servis i to su radili sjajno, jer nije viđena brejk lopta u trećem setu. U skladu sa prikazanim pobednik je odlučen u taj brejku koji posle mnogo drame dobija Alkaraz rezultatom 7:5.

Alkaraz će za plasman u finale igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača, a drugi polufinalni par čine Rud/Serundolo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje