petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Keel Kup turniri ovog leta u Srbiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj

Keel Kup, nadmetanje u vaterpolu 4 na 4, ove godine će biti biće organizovan kroz seriju turnira u regionu uz zvezde sporta.

Karavan vaterpola na plaži počinje na obali Jadrana u Gradcu 26. do 28. juna, a promoter je lokalni vaterpolo heroj i osvajač zlatne svetske medalje sa Hrvatskom Ivan Buljubašić. Pored obale Dalmacije, Keel kup imaće premijeru i na Moravi, kada u Čačku 1. avgusta bude jednodevni turnir koji će promovisati jedan od najboljih igrača u istoriji igre, Andrija Prlainović.

Već tradicionalni Keel Kup junior održaće se na bazenu u Odžacima 25. jula, a potom sledi najposećeniji vaterpolo događaja u regionu – Keel Kup Bela Crkva. Poznat i prepoznat po vatrenoj atmosferi, punim tribinama, izvanrednim domaćinima, šampionskom timu i sjajnoj zabavi. Keel Kup Bela Crkva je vrhunac karavana čija je zadnja stanica u najlepšem zalivu Mediterana. Keel Kup Herceg Novi, 5. i 6. septembra, vaterpolo pedigreom daje konačan sjaj vaterpolo karavanu i ujedno je poslednja stanica za 2020.

Početak i kraj karavana na Jadranu, a u međuvremenu vaterpolo u bazenu, reci i jezeru. Otvorena sportska pozornica dinamičnog vaterpola na plaži otpočinje u Hrvatskoj u Gradcu. Da biste bili deo provoda prijavite se do 20. juna, a i ostale stanice karavana pribeležite jer ovog leta nema većeg sportskog događaja od Keel Kupa.

– Dugo smo se trudili da Keel Kup izađe na Jadran i zaista smo srećni da će se on ovog leta čak dva puta naći na prelepim mestima koja vole vaterpolo. Stižemo u Hrvatsku i Crnu Goru, a naše tradicionalne stanice Bela Crkva i Odžaci su već u DNK vaterpola na plaži u Srbiji. Uz to prvi put izlazimo i na reku i to Moravu i zaista sam srećan i ponosan da ove godine prikažemo i pokažemo kako je vaterpolo jedna divna disciplina koja mora biti deo letnje sezone svuda gde je to moguća – rekao je direktor takmičenja Nenad Tomić i dodao:

– Ove godine imaćemo uz nas kao promotere Ivana Buljubašića i Andriju Prlainovića i mislim da to dovoljno potvrđuje da koncept koji razvijamo vredi i da je ovo što radimo u korist vaterpola, turizma i dobre zabave. Baš kao što i treba bude čini mi se. Zahvalan sam Prlainoviću i Buljubašiću što nas podržavaju i izdvajaju vreme, a kada se karavnu septembu zaustavi njihova imena biće na čelu dugačkog spiksa učesnika tako da ne čekajte sa prijavama -zaključio je on.

Osim pojačanja na igračkom planu i rekordnim brojem događaja, biće sveže krvi i u zabavnom delu. Turnire će pratiti DJ Playa kao domaćin koji se bavi muzikom kako bi sve bilo u pravom ritmu. Možda još atraktivnije pojačanje očekuje se u Gradcu kada će za mikrofonom u ulozi komentatora naći Andrija Martić, jedan od najboljjh poznavaoca vaterpola u regionu, poznatiji kao Danče.hr. Šuška se da bi Martić mogao zaigrati i za medijski tim koji je najavljen.

Šeširi, muzika, tamne naočare, nagrade i dobar provod biće i ovog leta neizostavan deo Keel Kupa na rekordnih pet lokacija u sedmoj sezoni izdanja Keel Kupa.

Ponavljamo još jednom mesta i termine, i pozivamo ekipe da se prijave

  • Keel Kup Gradac, Hrvatska. 26. do 28. juna
  • Keel Kup junior Odžaci, Srbija. 25. jul
  • Keel Kup Čačak, Srbija. 1. avgust
  • Keel Kup Bela Crkva, Srbija. 7, 8, 9. avgust
  • Keel Kup Herceg Novi, Crna Gora. 5. i 6. septembar

    Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje