subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kem Ejkers „pobegao“ iz Los Anđelesa u Minesotu

Nova NFL sezona je uveliko u jeku. Mnogi timovi su doživeli velike promene i jasno je da je potrebno vremena da se svi uigraju. Evidentno je da neki timovi nisu uspeli da nadomeste odlaske pojedinih igrača, a jedan od timova je Minesota.

Minesota Vajkingsi su prošle sezone bili jedno od najprijatnijih iznenađenja. Osvojili su diviziju, igrali sasvim pristojno u plej ofu i neki logičan sled događaja je da se taj scenario ponovi i ove godine. Ipak, nije sve pošlo po planu po Minesotu, jer posle dva odigrana kola imaju isto toliko poraza. U međusezoni su ostali bez Dalvina Kuka koji sada nosi dres Njujork Džetsa. Stručni štab je smatrao da Aleksander Matison može da iznese sezonu slično kao Dalvin Kuk, no to je bila velika greška. Matison nije taj kalibar i to su ove dve utakmice pokazale.

U skladu sa tim čelcnici Minesote su krenuli u potragu za rešenjem i našli su ga u vidu Kema Ajkersa koji je došao iz Los Anđeles Remsa. Ejkersova epizoda u Remsima nije prošla najbolje, jer ga Šon Mekvej nije video u svojim planovima.

Remsi su za Ejkersa dobili pika šeste runde drafta 2026. godine. Minesota u nedelju igra protiv Los Anđeles Čardžersa, a Ejkers prema pisanjima medija neće igrati na toj utakmici.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje