petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kiprani dovode u pitanje Mažićev ostanak u zemlji?

Došlo je do sukoba između APOEL-a iz Nikozije, predsednika kiparskog fudbalskog saveza, Jorgosa Kumasa, kao i prvog čoveka sudijske organizacije Kipra, Milorada Mažića.

APOEL tvrdi da za tri godine nije napravljen nijedan korak ka napred kada je reč o suđenju, a da su za to krivi baš Kumas i Mažić, te da traži njihove ostavke.

Između ostalog, u saopštenju kiparskog kluba stoji sledeće: „Tri godine od angažovanja gospodina Mažića, jedino što se promenilo je visina depozita glavnog sudije. A tragične greške u nebrojenim utakmicama, njegova bahatost, sa poznatim frazama „Ja nisam Sveti Vasilije, da dajem poklone“ i slavljeničke fotografije sa Marcinijakom koji je sudio finale Svetskog kupa, ostale su iste. Ne postoji ekipa u aktuelnoj ligi kojoj nove sudije nisu nanele grubu nepravdu. Nijedna sezona ne prođe bez ozbiljnih grešaka koje ne razotkriju sve ove sudije i samog njihovog “trenera”. Zaobilaženje propisa, otkrivanje nepostojećih crvenih kartona, pogrešna primena VAR-a, u desetinama slučajeva, uz priznanje „neverovatne” sudijske komisije koja se svakog dana oglašava da nam kaže „sve je u redu”. Pitali ste gospodina Koumasa kao šefa svih i gospodina Mažića kao glavnog sudiju, zašto se posle toliko utakmica sa stranim sudijama sve pritužbe usredsređuju na utakmice koje sude kiparske sudije.

Ostaje nam da vidimo kakav će da bude epilog ove priče.


Photo by Secret Travel Guide on Unsplash

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje