nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Crvena zvezda osvojila je 21. titulu prvaka Srbije!

KK Crvena zvezda osvojila je 21. titulu prvaka Srbije. Završena je još jedna sezona koja kada je naš klub u pitanju ima i prefiks istorijska!

Nova “tripla” kruna u sezoni koju je obeležila korona, odsustvo našeg šestog (i jedinog pravog šestog igrača koji postoji) – navijača, ali i osvojena tri trofeja koji su za našu milionsku armiju postali normalni.

O sezoni 2020-2021 tek će se pričati kada mnogi shvate šta je KK Crvena zvezda uradio, u kakvim okolnostima i uz kakve probleme. Mnogi su sumnjali, neki su stidljivo to pokazivali, drugi su sa ponosom pričali da je prošlo vreme dominacije Crvene zvezde. Mi smo ćutali, nismo mislili da je vreme za velike reči, već za velika dela. Verovali smo u nas, verovali u šampionski gen koji je duboko usađen u DNK Crvene zvezde, a imali smo pravu i nepokolebljivu podršku onih pravi. Pravi su stali uz nas, verovali da je sjaj Crvene zvezde večan i da će se staviti tačka na još jednu uspešnu sezonu, onako kako dolikuje, novim trofejem, a ponosno ćemo reći da naše vitrine postaju sve tesnije. Ne brinite, napravićemo još mesta jer mi smo gladni, tačka je stavljena na sezonu 2020/2021, jednu od najtežih u poslednjoj deceniji


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje