ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Crvena Zvezda promenila trenera!

Treći vezani poraz u Euroligi i skroman start nove sezone sa skorom 1-3, praktično je označio kraj za Duška Ivanovića kao glavnog trenera KK Crvena Zvezda.

„Klub se ovom prilikom još jednom zahvaljuje Dušku Ivanoviću na svemu što smo zajedno učinili u prethodnom periodu, ogromnom radu i trudu koji je uložio, načinu na koji je predstavljao klub kao trener prvog tima, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu“, stoji u saopštenju kluba za Malog Kalemegdana.

Iskusni strateg je tako nakon 11 meseci napustio „crveno-bele“ sa kojim je osvojio prvenstvo Srbije, kao i pehar u Kupa Radivoja Koraća.

Ipak, KK Crvena Zvezda je veoma brzo odreagovala i kao svog novog šefa struke je imenovala grčkog stručnjaka – Janisa Sferopulosa. Sa njim je ugovorena dvogodišnja saradnja, dok je predhodno predvodio timove Makabija i Olimpijakosa.

KK Crvena Zvezda u ponedeljak igra proti FMP-a, dok im zatim predstoje dva vezana gostujuća večita derbija protiv Partizana u Euroligi, a zatim i ABA ligi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje