petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan gostuje prvaku Starog kontinenta

KK Partizan u četvrtak veče sa početkom od 20:45 u WiZink centru gostuje aktuelnom prvaku Evrope, Real Madridu u sklopu 16. kola Eurolige.

„Crno-beli“ su u seriji od pet pobeda u ovom takmičenju i trenutno su na učinaku 9-6, dok je madridski klub na čelu tabele sa impresivnim skorom 14-1.

„Pričati o tome kakav Real ima kvalitet, svima dobro je poznato. U odnosu na roster koji su imali prošle godine dodali su fantastičnog plejmejkera Kampaca, koji je pokretačka snaga ovog tima, uz sav kvalitet tima koji su imali. Rezultati najbolje govore na koji i na kakav način igraju u Euroligi i ACB. Očekuje nas zahtevna utakmica. Treba da zaboravimo utakmicu sa Valensijom potpuno i izađemo pred Real Madrid, da damo sve od sebe i energetski budemo na nivou kao protiv Valensije defanzivno, napadački da igramo bolje i što je jako bitno – da pogađamo otvorene šuteve. Probaćemo i probali smo da neke stvari postavimo, da neke ispravimo. Neke stvari koje su jako bitne za utakmicu sa Realom“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

Sutrašnja utakmica između Real Madrida i Partizana imaćei uvertiru, jer će se od 17 časova, takođe u WiZink centru sastati veterani ova dva kluba.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje