subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan ispustio pobedu protiv Olimpijakosa

KK Partizan je pred prepunom „Štark Arena“ u Beogradu pretrpeo poraz od viceprvaka Evrope, Olimpijakosa (69:74) u okviru 32. kola Eurolige.

„Crno-beli“ su na kraju treće deonice imali 13 poena prednosti, ali izuzetno loša četvrta četvrtina (10:28) uslovila je poraz srpskog predstavnika.

U taboru KK Partizana – Kevin Panter je imao 19 poena, Frenk Kaminski 14, a Bruno Kaboklo 13 poena. Kod gostiju najefikasniji su bili – Najdžel Vilijams-Gos sa 17 i Kostas Papanikolau sa 13 poena.

„Presudile su izgubljene lopte. Kontrolisali smo meč, imali dvocifrenu prednost, ali smo izgubljenim loptama, bukvalno poklonili pobedu Olimpijakosu. Poslednju deonicu smo odigrali katastrofalno. Po ko zna koji put smo sami sebe pobedili. Posle svake greške, kažnjeni smo lakim poenima iz tranzicije. Hvala navijačima na velikoj podršci, a jako mi je žao što im na bezrezervnu podršku na uzvraćamo na pravi način“, kazao je trener tima – Željko Obradović.

„Crno-beli“ sada imaju skor 14-18, a u poslednja dva kola prvo gostuju berlinskoj Albi, a zatim pred svojom publikom dočekuju Valensiju.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje