četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan: Košarka u senci prekida i incidenata: Parni valjak stao na korak od titule

Košarkaši Partizana NIS prikazali su veliku borbenost od početka odlučujućeg meča finala AdmiralBet ABA lige i otišli na poluvreme sa rezultatskom prednošću. Potom su u hali „Aleksandar Nikolić“ usledile nemile scene praćene incidentima, koje su dovele do velikog prekida igre na početku treće četvrtine. Duža pauza je očigledno više prijala domaćem timu, te je uprkos velikoj borbi i želji, crno-belima na kraju izmakao trofej.

Večerašnja utakmica je obilovala događajima koji nemaju mnogo veze sa košarkom, na šta se na konferenciji za medije nakon meča osvrnuo i trener Partizana NIS, Željko Obradović:

„Želim da čestitam Crvenoj zvezdi na osvojenoj tituli u okolnostima koje nemaju nikakve veze sa košarkom, ovo je nešto drugo. Na kraju, najbitniji je utisak koji ostavljaju okolnosti u kojima se igrala košarka, tu sve počinje i završava se. To je pitanje za sve ljude koji žive na ovim prostorima i igraju ABA ligu,“ završio je Obradović. 

Partizan NIS

Panter 27, Vukčević, Ledej 9, Zagorac 2, Avramović 12, Koprivica, Smailagić 3, Mur 11, Glas, Lesor 9, Trifunović, Madar 4.


Izvor: KK Partizan

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje