četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

RADONJIĆ: Veliki trud i rad su se vratili

Crvena zvezda je opet najbolja! U nesvakidašnjim okolnostima, uprkos svim izazovima, crveno-beli su završili na mesto koje im i pripada. Oni su najbolji.

Lavina emocija viđena je u taboru Crvene zvezde, a drugačije nije bilo ni na konferenciji za medije Dejana Radonjića. Trener crveno-belih je poneo veliki teret do istorijske 6. titule najboljeg u regionu.

‘’Prvo čestitke svima na osvojenom trofeju, drugom u sezoni. Serija je bila očekivano teška, sa mnogo specifičnih i različitih okolnosti. Najmanje se priča o košarci, a košarka je bila odlična. Utakmica je bila jako dobra, bili smo za nešto malo bolji i došli do još jednog trofeja. Jako sam svestan da će se voditi polemike oko svega što se dešavalo, pogotovo u večerašnjem duelu. Nisam neko ko voli da komentariše previše ovakve stvari, pa ću nastaviti u istom maniru”, istakao je Radonjić, a potom dodao:

Uputio bih izvinjenje košarkaškom klubu Partizan zbog ponašanja mog igrača Nikole Kalinića. Kao što sam rekao za Uroša Trifunovića ono što sam rekao, tako imam obavezu da to sada uradim zbog ponašanja svog igrača”, rekao je strateg crveno-belih.

Upitali su novinari šta je bilo presudno…

‘’Sreća nije sigurno… Teško je analizirati sve što se dešavalo. Utakmica je bila dobra, košarkaški gledano. Šta je presudilo? U toj poslednjoj četvrtini uspeli smo da zadržimo poziciju koja nam je omogućavala da budemo u prednosti, da u završnici na jednu loptu mi budemo bolji. Cele sezone smo se borili da budemo prvi na tabeli, da imamo prednost domaćeg terena. Veliki trud i rad su se vratili. Nimalo nije bilo lako, trebalo je da budeš spreman na sve što se dešavalo, uz sve povrede koje smo imali, situacije, izostanke igrače… Uspeli smo u svim okolnostima da budemo dovoljno jaki sa svih aspekata, na kraju je sve to bilo presudno. Dodatno zadovoljstvo što smo uspeli’’, rekao je Radonjić.


Izvor: KK Crvena Zvezda

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje