nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan stigao do pobede u Podgorici

Košarkaši Partizana su u okviru 24. kola ABA lige stigli do pobede na gostovanju u Podgorici protiv ekipe, Studentskog Centra (78:84).

U beogradskom timu najefikasniji su bili – Balša Koprivica sa 20, Džejms Naneli sa 17 i Kevin Panter sa 16 poena. Kod domaćina – Obri Dokins je bio jedini dvocifreni sa 21. postignutim poenom.

„Mislim da je bila zanimljiva utakmica. Studentski centar je otvorio meč veoma dobro, igraju veoma dobru košarku ove godine. Mi smo uspeli da okrenemo utakmicu kada smo promenili odbranu. Na kraju smo došli do toga da napravimo tu najbitniju razliku i to je ono što je najvažnije. Naravno, svaka utakmica do kraja, i u ABA ligi i Euroligi nam je važna, i probaćemo da nastavimo da radimo i da se borimo do kraja, pa ćemo videti gde ćemo završiti. Još jednom, želeo bih da se zahvalim svim ljudima na gostoprimstvu ovde i da se zahvalim svim ljudima koji su došli večeras u dvoranu i navijačima Studentskog centra i naravno, navijačima Partizana“, rekao je trener tima – Željko Obradović.

Aktuelni prvak regionalnog takmičenja sada je na učinku 18-6, a u narednom kolu ponovo igra u Podgorici, tada protiv Budućnosti u direktnom duelu koji će odlučiti o drugoj poziciji na tabeli uoči starta plej-ofa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje