ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KK Partizan uverljiv protiv Asvela

KK Partizan je pred svojom publikom u beogradskoj Areni prema očekivanja bez problema uspeo da savlada francuskog predstavnika – Asvel (90:77) u okviru 18. kola Eurolige.

Kevin Panter je bio najefikasniji u redovima „crno-belih“ sa 22 poena, dok su Danilo Anđušić i Ognjen Jaramaz dodali 15, odnosno 11 poena.

„Srećan sam zbog načina kako smo igrali večeras, mnogo kvalitetnih minuta, razumem i pad u poslednjoj četvrtini. Svakako, jako dobra utakmica za nas. „Atmosfera je bila neverovatna, svaku utakmicu nas navijači iznova i iznova iznenađuju. Ljubav koju osećamo od navijača je nešto neverovatno, to nas tera da dajemo sve od sebe u svakoj utakmici. „Pre svega je agresivna odbrana presudila. Bili smo odlični u tom aspektu. Imali smo prošli mesec 11 utakmica, sada ponovo imamo 11 utakmica. Fizički i psihički umor je veliki. Treba razumeti igrače, zato smo podelili minute“, rekao je trener ekipe – Željko Obradović.

KK Partizan je trenutno na skoru 10-8 i u četvrtak im predstoji večiti derbi protiv Crvene Zvezde u sklopu 19. kola Eurolige.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje