petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KLADIONICA: Da li je i vama oduzet nalog na kratko, a potom na njemu niklo 500e?!

U potpunosti prenosimo iskustvo jednog od kladioničara sa partnerskog sajta www.t1x2.net


Evo da napisem ukratko sta se desilo.. da ne pisem svakom u inbox..

Majka mi je u subotu putem kreditne kartice uplatila na mozzart 10k dinara… sa ciljem da kupim detetu svom (unuki njenoj) hranilicu kao poklon.. Kupovina (placanje online) nema fee, dok ako se sa kreditne dize na bankomat, fee je 25%.. zato smo prebacili na mozzart, a ja bih poslao na svoj racun kao i sto sam milion puta dosad radio..

Novac sam u subotu poslao na isplatu, da bi danas video da nista ne leze na racun, te se pokusao ulogovati na nalog (pogresni podaci)..

Odmah da zaustavim one „ko zna sta si ti radio“.. ja sam covek koji je na netu vise od 10 godina (u smislu da sam u IT sektoru) i zivim od toga.. vrlo vodim racuna o svojim login podacima i svuda imam sms zastitu (gde je moguce).. naravno mozzart nema nikakav vid zastite, pa cak ni obavestenje kada promenite mail na nalogu.. btw lik je usao na nalog i promenio mail za koji nikad nisam cuo..

Siguran sam 100% da je neko od ljudi koji ima pristup sajtovima nalik (merkurxtip, betole, greatodds, oktogon) tamo svuda imam nalog sa istim mailom i passwordom kao i na mozzart, upao na mozzart nalog..

Jos uvek nemam pristup nalogu, pa ne znam sta se desilo sa novcem, samo mi je receno da je isplata od 10k stopirana.. Svi koji me znate duze, znate da sam jak igrac i da sam igrao tikete i po 50k.. ne kukam za 10k.. boli me sto jr kevina penzija pokradena, a namera je bila najlepsa, a to je da se kupi bebi nesto.. znaci uopste se nije imalo namere kladiti tim novcem.

Isteracu ovo do kraja.. receno mi je da idem u privredni kriminal.. ako oni nista ne urade, onda placam programera da mi otkrije IP adresu, pa odlazim sa dva ortaka i po bejzbol palicom…

Izvinjavam se ako sam nekog udavio.


EPILOG

Mozzart mi je jutros u 1:00h odobrio nalog, i imao sam pristup istom.. na racunu me je cekalo skoro 56.000din koje je lik napravio odigrajuci ovaj tiket od 13 meceva…

Samo 40 minuta nakon mog zakazivanje isplate u subotu, on je usao na nalog, jos uvek nisam skontao kako..otkazao isplatu i odigrao ovaj tiket koji je izaso..

Nakon toga je zatrazio isplatu za svih 55.000din pa otkazao isplatu.. uopste mi nije jasno sta je zeleo..

Sve u svemu odoh sad po novac.. hvala mu 😅

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje