četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: All Star igran sinoć u Los Anđelesu!

Sinoć u Los Anđelesu odigrana je MLB All Star utakmica. Kako to biva u ovom gradu pre samog početka utakmice odata je počast Jackie Robinsonu koji bi na ovaj dan napunio jubilarnih 100. godina. Glumac Denzel Washington održao je specijalni govor u ime večnog broja (42), koji je igrao u dresu Dodgersa (1947-1956) i pokupio sve moguće nagrade kao individualac, ali i kao Svetski šampion MLB lige.

Prvi pitch na utakmici bacio je legendarni Fernando Valenzuela, koji je nosio dres Dodgersa (1980-1990), a ujedno je bio i jedan od najboljih bacača svih vremena.

Startni bacač Američke lige bio je Shane McClanahan, dok je za Nacionalnu ligu startovao Klayton Kershaw. Odmah na startu problem za McClanahan i već u 1.izmeni HR Paul Goldshmidta, NL dolazi u vodstvo od 2:0. Najbolji potez utakmice viđen je već u istoj izmeni kad je brutalni double play odigrao Andres Gimenez.

Ključan trenutak utakmice viđen je u gornjoj 3.izmeni kad ja sa čovekom na bazi Stanton lansirao loptu preko ograde za 2:2, a potom i odmah posle njega Buxton udara home run i dovodi AL u vodstvo od 3:2. Do kraja je viđen jako dobar bacački bejzbol i rezultat se nije menjao. Tako je Američka liga slavila 9.put u nizu na All star utakmicama.

MVP All star utakmice je Gancarlo Stanton igrač koji je udario home run za izjednačenje, a aktivni igrač New York Yankees-a.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje