subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Klivlend Braunsi – Baltimor Rejvensi – Specijal predlozi

Džej Kej Dobins više od 48,5 jardi
Gas Edvards više id 37,5 jardi
Džastin Taker više od 6,5 poena

Jasno je da nam je utakmica između Klivlenda i Baltimora primarna i danas ćemo se dobrano raspisati sa specijal predlozima. Naravno, ovo nije praksa, ali zaista postoje indicije da bi ovo moglo da se naplati bez problema.

Da krenemo od Kikera Džastina Takera. Taker je ubedljivo najbolji kiker u ligi, mnogi ga smatraju za najboljeg kikera u istoriji NFL lige. Njegova preciznost se nikada nije dovodila u pitanje, samo se pitamo da li će danas imati posla. Mi smatramo da će imati, jer Rejvensi igraju bez startnog kvoterbeka i jasno je kao dan da neće postizati mnogo poena.
Biće ovo klasična rovovska bitka odbrana u kojem bi baš kiker mogao da reši meč. Baltimor od kada su se vratili sa pazue ima slabu napadačku produktivnost, što pogoduje našem predlogu.

Džej Kej Dobins i Gas Edvards su prve udarne igre Baltimora kada je igra po zemlji u pitanju. Njih dvojica su ubitačan tandem, a koliko su moćni pokazuje statistika iz prošlog meča protiv Pitstburga kada su zbirno istrčali 186 jardi. Dobins je imao 15 nošenja za 120 jardi, a Edvards 13 nošenja za 66 jardi.

Očekujte sličnu raspodelu i vrlo verovatno veći broj nošenja za obojicu.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni,a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje