četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Klivlend odmara 3 najvažnija igrača

Nakon sinoćne pobede Cavaliersa 103-86 nad ekipom Memfisa, trener Tyronn Lue objavio je da će odmoriti LeBron Jamesa, Kyrie Irvinga i Kevin Love u meču koji se igra u sredu. Velika trojka neće putovati u Memfis na meč protiv Grizlija.

Prva zvezda tima LeBron James će možda biti i najznačajniji izostanak, s obzirom da puni sve statističke kategorije. On ima 25,0 poena 9 asistencija i 7,6 skokova u proseku.

Startni plejmejker Irving odmorio je i u jučerašnjem duelu. On ove sezone beleži u proseku 23,9 poena i 4,7 asistencija.

Kevin Love je ove godine u sjajnoj šuterskoj formi, i beleži najbolje poene od kada je došao u Cavse pre 3 sezone. Beleži u proseku dabl-dabl sa 22 poena i 10,4 skoka.

Ovo bi trebala biti lagana pobeda Memfisa s obzirom da trener Fizdale nije najavio da će nekoga odmarati.

Ukoliko nastupi Marc Gasol koji je sinoć odmarao, opcija da Zach Randolph daje manje od 15 poena deluje više nego prihvatljivo imajući u vidu da je sinoć odigrao 31 minuta (prosek ove sezone mu je 22 minuta), i verovatno će usled okolnosti gde gosti odmaraju igrače, i sam ZBo dobiti manje minuta jer teško je za pretpostaviti da će Cavsi držati meč u egalu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje