četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

KLS: Skandalozna odluka!

Nakon što je KK Partizan i zvanično objavio da neće igrati završnicu nacionalnog prvenstva Srbije, oglasila se i Košarkaška liga Srbije koja je izdala svoje saopštenje:

„Košarkaška liga Srbije je veoma neprijatno iznenađenja i vrlo razočarana odlukom KK Partizan NIS da istupi iz takmičenja. Odluka koja je sama po sebi skandalozna je i dodatno nekorektna pošto je zvanično saopštena pred sam početak polufinale serije plej-ofa. KK Partizan NIS je svojom odlukom naneo veliku štetu srpskoj košarci. Smatramo da odluka da se odustane od takmičenja u najvišem državnom rangu predstavlja nepoštovanje države Srbije posebno u trentuku kada država izdvaja ogromna novčana sredstva za sport, a pre svega za košarku i samim tim za KK Partizan NIS. Košarkaška liga Srbije je prinuđena da preduzme sve neophodne mere koje su u skladu sa odredbama akata koji regulišu istupanje iz takmičenja. Košarkaška javnost će o svim budućim koracima KLS biti blagovremeno obaveštena,“ navedeno je u saopštenju.

KK Partizan je u polufinalu trebao da se sastane protiv ekipe FMP, ali sada je jasno da tog duela neće biti. Pritom, „crno-belima“ preti izbacivanje u dva ranga niže takmičenje.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje