ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Koko Gof osvojila Sinsinati

Američka teniserka Koko Gof nova je šampionka mastersa u Sinsinatiju. Fenomenalna Amerikanka je u velikom finalu savladala Čehinju Karolinu Muhovu sa 2:0, po setovima 6:3 6:4.

wta on X: „Biggest title of her career! 🏆 @Cocogauff defeats Muchova 6-3, 6-4 for her 3rd title this year and 5th of her career! #CincyTennis https://t.co/TPriB7V4X5“ / X (twitter.com)

Koko Gof je važila za favorita u ovom duelu, ali se očekivala dosta veća borba. Posebno ako se uzmzu u obzir partije koje je pružila Muhova. Ipak, ono što je u finalu bilo evidentno jeste da je Gof dosta svežija. Mlada Amerikanka nije imala ništa lakši put do finala, ali izgledala je dosta odmornije i agilnije na terenu. To se posebno videlo u servisu. Gof je dosta bolje igrala na svoje servis gemove i bila je dovoljno agresivna da u pravom trenutku pravi brejkove i tako polako, ali sigurno slomi otpor protivnice.

Na kraju, zaslužena pobeda za Koko Gof koja osim velike titule dobija i veliki napredak na WTA listi. Od ponedeljka će biti šesta teniserka sveta, a Muhovoj uteha može biti što će od sutra biti deo top 10 društva.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje