sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Konačno je stigao u Mančester

Već je dobro poznato da jedan od najboljih golgetera na svetu – Erling Haland karijeru nastavlja u dresu engleskog prvaka – Mančester Sitija, a sada je i zvanično predstavljen u svom novom klubu.

21-godišnji napadač je sa popularnim „Građanima“ parafirao petogodišnju saradnju, a dolazi za sumu od 60 miliona eura (koliko je iznosila otkupna klauzula“ iz redova Borusije Dortmund.

https://mobile.twitter.com/ManCity/status/1536277541358559237?cxt=HHwWioCzkZmS-tEqAAAA

„Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu. Mnogo je igrača svetske klase u ekipi, a Pep je jedan od najvećih trenera svih vremena, i zato verujem da sam došao na pravo mesto da ispunim ambicije. Hoću da postižem golove, da osvajam trofeje i napredujem kao fudbaler, i ubeđen sam da to mogu da uradim ovde. Ovo je odličan potez za mene i ne mogu da dočekam da pripreme počnu“, kazao je reprezentativac Norveške.

„Pratili smo Erlinga nekoliko godina unazad, tako da smo oduševljeni što smo ga doveli u Mančester Siti. On je ogroman talenat i bio je jedan od najboljih napadača u Evropi u poslednjih nekoliko sezona. Njegove brojke su izuzetne, a njegovi nastupi u Borusiji iz Dortmunda, a posebno u Ligi Šampiona, dokazali su da može da uspe na najvišem nivou. Erling ima sve što želimo od napadača“, dodao je sportski direktor – Ćiki Begiristajn.

Mančester Siti je tako doveo pravu „devetku“, koju nisu imali od odlaska Serhija Aguera iz kluba.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje