subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (najava i predloz): Mečevi koji su na programu od 01:45

U noći između srede i četvrtka na programu je tri meča grupne faze Kopa Libertadores takmičenja, a svi mečevi na programu su od 01:45. Mečevi koji se igraju u ovom terminu su Atletiko Nacional – Delfin, Korintijans – Deportivo Lara, Emelek – Flamengo.

01:45 Atletiko Nacional (Kolumbija) – Delfin (Ekvador)

Kolumbijski predstavnik, ekipa Atletiko Nacionala odigrala je odlično u prvom kolu na gostovanju ekipi Kolo Kolo i uspela da ostvari važnu pobedu 0:1. Tokom čitavog meča su prepustili prividnu kontrolu igre domaćinu, ali su preko najvećeg pojačanja Vladimira Hernandeza često pretili iz kontranapada, upravo je ovaj omaleni vezista i postigao jedini gol na meču, a i večeras će predstavljati najveću pretnju po gol Delfina. Vezali su 4 pobede u svim takmičenjima, a neporaženi su u poslednjih 5 mečeva.

Delfin je u provom kolu na svom stadionu ispistio priliku da u novo takmičenje krene sa tri boda, gosti iz Bolivije, ekipa Bolivara uspela je da odnese bod, bilo je 1:1. Imala je ekipa Delfina još neke prilike ali nisu uspeli da ih iskoriste. Ekipa Delfin, izgradila je prošle sezone stil igre koji se oslanja na brze kontranapade, snažne štopere i vezne igrače koji ne dozvoljavaju protivniku lepršavu i slobodnu igru. Centar njihove odbrane je i sjajni golman Pedro Ortiz koji je do sada mnogo puta ,,odvođen“ u druge klubove, ali je ostao veran ekipe Delfina, kao i mladi 20-godišnji štoper sa već velikim iskustvom iza sebe Luis Cunga. Ono što može da brine ovaj tim jeste činjenica da nisu pobedili na prethodnih 6 mečeva u svim takmičenjima, a poraženi su u tom periodu 4 puta.

Iako je ovogodišnje takmičenje Kopa Libertadores donelo već nekoliko iznenađenja, smatramo da bi večeras sve osim slavlja domaćin predstavljalo veliku senzaciju i iznenađenje.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&0-3 gola (kvota 1,60)


01:45 Korintijans (Brazil) – Deportivo Lara (Venecuela)

Ekipa Korintijansa očekivano je odigrala 0:0 na gostovanju ekipi Milionarios u Kolimbiji u meču gde se činilo od samog početka da se oba tima zadovoljavaju upravo podelom bodova. Korintijans je prošlogodišnji osvajač prvenstva Brazila, bili najkonstantniji i zbog toga izgurali sezonu na prvom mestu. Njihov stil igre se  zasniva na taktički jakoj defanzivnoj igri gde se tačno zna uloga svakog igrača, napadač Žo koji je bio ključni igrač u napadu, otišao u Japan. Posle utakmice sa Milionariosom, Korintijans je odigrao još tri meča u domaćim takmičenjima, gde je remizirao sa Santosom 1:1, a slavio protiv Mirasola 0:2 i 1:0 protiv Botafoga. U tim Korintijansa za danas nema veznih igrača Jadsona (10/3), Markinjos Gabriela (5/0) i Rene Juniora (3/1).

Deprotivo Lara napravila je možda i jedno od najvećih iznenađenja u prvom kolu, savladavši favorizovain argentinski Independiente 1:0. Prvo poluvreme otvorena igra i puno šansi za domaćina koji je u tom delu meča bio ravnopravan i možda čak bolji rival što je krunisao i golom. U drugom delu igre viđena je potpuno druga slika, veći posed lopte za Argentince i čak 8 šuteva na gol Lare, ali bez učinka, tako da je Lara ostvarila veliku pobedu. Posle ove pobede, odigrali su još dva meča u domaćem prvenstvu i ostavrili jednu pobedu i jedan remi. Danas u timu nema dvojice napadača Falcona (5/0) i Mejie (1/0)

Još jedan meč gde očekujemo potpunu dominaciju domaćina, koji je par dana pred meč objavio da je u tom trenutku prodao 30000 ulaznica za meč, tako da goste čeka i paklena atmosfera u Brazilu.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1&2-4 gola (kvota 1,75)


01:45 Emelek (Ekvador) – Flamengo (Brazil)

Emelek u najzanimljivijem meču večeri dočekuje ekipu Flamenga. Emelek je u prvom kolu odigrao nerešeno 1:1 na gostovanju ekipi Santa Fe, iskoristivši svoju jedinu šansu na meču koja je stigla posle velike greške odbrane domaćina. U ovom meču nismo videli najveće pojačanje ovog tima Jeferson Montera, igrača Svonsija na pozajmici u Emeleku, za kojeg se očekuje da večeras istrči na teren protiv Flamenga što će biti veliko pojačanje za ofanzivu tima, u poslednjem prvenstvenom meču odigrao je drugo poluvreme. Inače Emelek u domaćem prvenstvu posle 4 kola ima maksimalnih 12 bodova. Što se tiče mečeva na domaćem terenu u okviru Kopa Libertadoresa, šarena izdanja, u poslednje 4 utakmice, 2 pobede i 2 poraza, ali su primili gol na svom terenu u poslednjih 4 od 6 mečeva.

Flamengo je u provom kolu dva puta vodio, ali je River Plata dva puta stizala to vođstovo, da bi na kraju bilo 2:2. Meč je odigran na stadionu Botafoga bez publike jer je Flamengo kaženjen, tako da je i to bio veliki minus za ovaj tim. Prošle sezone su imali velikih problema na gostovanjima gde su zabeležili tri poraza i to ode ekipa San Lorenca, Atletiko Paraensea i Universidad Katolike. Što se generalno gostovanja u okviru KL tiče, od poslednjih 14 mečeva, Flamengo je poražen čak 11 puta, uz 1 remi i 2 pobede.

Zanimljiva činjenica je da su se ovi timovi sastajali i 2012-te i 2014-te godine u okviru Kopa Libertadoresa, najpre je slavio Emelek 3:2, da bi potom Flamengo zabeležio pobedu i slavio 1:2.  Na terenu Flamenga, dva pobede domaćina 2:1 i 1:0.

Domaći tim juriće danas pobedu što bi bod iz Kolumbije učinilo još većim, svkako da imaju čime da zaprete Flamengu, gosti sa druge strane moraju da naprave brejk na nekom od gostovanja, a čini se da u današnjem protivniku vide idealnog protivnika za to.

PREDLOG za KLAĐENJE: GG (kvota 1,90)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje