subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores: Rasing Klub – Vasko da Gama (najava i prognoza)

Od 00:15 u okviru Kopa Libertadores takmičenja, na programu je meč 3.kola Grupe 5, a sastaju se argentinski Rasing i brazilska Vasko da Gama.

Rasing je posle dva odigrana kola lider grupe sa 4 osvojena boda, posle sjajnog otvaranja takmičenja i pobede 4:2 na domaćem terenu nad Kruzeirom i 3 gola mladog napadača Lautara Martineza, Rasing je odigrao nerešeno 1:1 na gostovanju kod ekipe Universidad da Čile. U današenjem meču u timu neće biti veznih igrača Diega Gonzalesa (15/1) i Neri Kardoza (10/0), kao ni napadača Pabla Kuadre (12/1).

Što se tiče ekipe Vasko da Game, oni su kroz kvalifikacije izborili učešće u grupnoj fazi, a posle dva kola u grupi zauzimaju 3.mesto sa jednim osvojenim bodom. Mladi tim Vaska igrao je dosta zatvoreno u oba meča, što pokazuju i rezultati i preko kontranapada pokšavao da ostvari bolji rezultat. Najpre su u prvom kolu poraženi na domaćem terenu od Universidad da Čilea 1:0, da bi potom remizirali na gostovanju Kruzeiru 0:0. Za danas u timu nema napadača Paulinja koji je u dosadašnjih 6 mečeva u kvalifikacijama i grupnom delu jedan od najbolji igrača tima sa 2 gola i 2 asistencije, izostaće još par igrača bez značajnije minutaže.

Domaći Rasing u poslednjih par mečeva je u padu forme, dva poraza u prvenstvu i remi uz remi protiv Universidada svakako da nisu za pohvalu, sa druge strane Vasko je novo prvenstvo počeo pobedom u prvom kolu, ali ipak smatramo da im nedostaje još puno iskustva za učešće u kontinetalnom takmičenju i da će u večerašnjem meču biti u podređenom položaju.

Kladionica Max bet nudi kvotu 1,50 na pobedu domaćeg Rasinga, što je i naš predlog za ovaj meč!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje