petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kraj za Kumana!

Španski velikan – Barselona na svom oficijalnom sajtu objavila je informaciju da holandski strateg – Ronald Kuman više nije šef stručnog štaba.

58-godišnji stručnjak je dobio otkaz nakon novog prvenstvenog poraza u sredu veče na gostovanju protiv Rajo Valjekana (1:0), dok je tokom vikenda u velikom „El Clasico“ derbiju najveći rival – Real Madrid odneo pobedu, te predsednik Barselone – Đoan Laporta više nije imao „strpljenja“ za Kumana.

„Fudbalski klub Barselona je Kumana razrešila dužnosti trenera prvog tima. Predsednik Laporta ga je obavestio o odluci posle poraza od Rajo Valjekana. Ronald Kuman će se od igrača oprostiti u četvrtak“, navedeno je u zvaničnom saopštenju.

Barselona se nakon 10 odigranih kola u „La Liga“ nalazi na tek devetom mestu na tabeli, dok u Ligi Šampiona imaju samo tri boda iz prva tri kola (uz samo jedan postignut pogodak), te je rastanak sa Kumanom praktično bio neminovan.

U narednom periodu, trener B tima – Serhi Barahun će obavljati ulogu vršioca dužnosti, a trenutno je legendarni fudbaler Barselone – Ćavi (koji trenutno predvodi Al Sad iz Katara) glavni kandidat za novog šefa struke.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje