petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kecmanović bolji u srpskom derbiju u Argentini

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale turnira u Buenos Ajresu nakon što je savladao sunarodnika Lasla Đerea. Rezultat je bio 2:0, po setovima 6:4 7:6 (8:6).

Malobrojna publika u prestonici Argentine je uživala u sjajnom tenisu koji su prikazali srpski teniseri. U prvom setu bilo je mnogo nervoze sa obe strane, jer su i jedan i drugi imali problema sa servisom. U šest od deset odigranih gemova viđene su brejk lopte, a u takvim okolnostima se bolje snašao Kecmanović koji je napravio dva i pretrpeo jedan brej. To mu je na kraju bilo dovoljno da povede sa 1:0.

Drugi set donosi još veću borbu. Obojica su popravili servis i to se odrazilo na igru. Đere je zaigra malo agresivnije, ali ni Kecmanović nije posustajao te je sve proteklo u totalno egalu. Na kraju, drugi set je otišao u taj brejk u kojem je posle velike drame bolji bio Kecmanović sa 8:6.

Kecmanović će za plasman u veliko finale igrati protiv domaćeg miljenika Dijega Švarcmana koji je nešto kasnije savladal Španca Haimea Munara, dok u drugom polufinalu igraju Francisko Ćerundolo i Albert Ramos.


Fotografija je preuzeta sa :  https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje