ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kristal Palas desetkovan pred 32. kolo Premijer lige

Igrač Kristal Palasa – Johan Kabaje doživeo je povredu lista u porazu svoga tima od ekipe Sautemptona. Kristal Palas utakmicu je izgubio rezultatom 3:1, a Kabaje je igru morao napustiti u 46. minutu meča zbog povrede.

Francuz se tako pridružio lisi povređenih igrača koja je itekako dugačka, a na njoj se nalaze Patrik van Anholt, Skot Dan, Dzejms Tomkins, Dzejms Mekartur, tu su još dugoročne povrede Konora Vikama i Loika Remija. Tako da će menadzer Kristal Palasa Sem Olerdajs biti u velikom problemu pred meč 32. kola Premijer lige kada im gostuje ekipa Arsenala.

,,Još uvek smo daleko od opstanka u ligi ali sami odlučujemo o svojoj sudbini, očekuje nas najteži mogući raspored do kraja prvenstva. Moramo biti hrabri i izdignuti se onda kada je najteže ako želimo da i sledeće sezone igramo u Premijer ligi,, , izjavio je Sem Olerdajs.

Do kraja Premijer lige ostalo je još osam kola, a u tih osam kola Kristal Palas očekuju utakmice protiv ekipa iz gornjeg doma a to su: Arsenal, Liverpul, Totenhem, Mančester Siti i Mančester junajted. Palas se trenutno nalazi na 16. mestu Premijer lige, a njihov menadžer Sem Olerdajs nikad nije ispao iz Premijer lige kao menadžer i nada se da ćemu to iskustvo pomoći kako bi izborio opstanak sa Kristal Palasom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje