utorak, 14. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

Vest Hem Junajted – LIVERPUL 2:2

Dominirao je Liverpul tokom prvog dela igre, ali je londonski klub imao minimalnu prednost. U nastavku su „Redsi“ uspeli da prokrenu rezultat u svoju korist, ali ne i da to vodstvo na kraju i zadrže. Nakon novog „kiksa“, Liverpul je i definitivno ispao iz konkurencije za naslov prvaka Premijer lige.

MANČESTER JUNAJTED – Barnli 1:1

Nikako da velikan sa Old Trafoda „uhvati“ kontinuitet u svojim izdanjima. Nakon pobede protiv poslednjeplasiranog tima lige, sada samo remi pred svojom publikom protiv predposlednje ekipe. Brazilsi ofanziva – Antoni je svojim prvim ligaškim pogotkom u sezoni doveo domaćine u prednost, ali onda nesporazum Kazemira i Onana, „poklon“ penal za goste koji su iskoristili udarac sa 11 metara i tako osvojili veoma bitan bod u njihovoj nameri da izbore opstanak u Premijer ligi.

PARIS SEN ŽERMEN – Le Avr 3:3

Nije uspeo klub iz Pariza da na svom terenu savlada ekipu iz zone ispadanja, ali to nije bilo ni toliko bitno. Naime, nakon poraza Monaka ovog vikenda, popularni „Svetci“ su i definitivno odbranili titulu šampiona Francuske tri kola pre kraja šampionata. Samim tim, sada u potpunosti mogu da se posvete samoj završnici Lige Šampiona, gde im u polufinalu predstoji „sudar“ protiv Borusije iz Dortmunda.

PANATINAIKOS – Aris 0:1

Gosti su do prednosti stigli već u 2. minutu utakmice. Na kraju se to ispostavio i kao konačan ishod ovog meča. „Zeleno-beli“ su bili znatno dominantniji tim na terenu, znatno više su napadali, ali na kraju nedovoljno da izbegnu poraz. Nakon drugog uzastopnog neuspeha, Panatinaikos je praktično ostao bez šansi da može da osvoji šampionsku krunu.

LUDOGOREC – Krumovgrad 3:3

Ludogorec je ovog vikenda prekinuo svoj sjajan niz od 13 vezanih pobeda u prvenstvu Bugarske. Gosti su nakon prvih 45 minuta igre imali prednost od dva gola razlike i time najavili veliko iznenađenja. U nastavku je Ludogorec uspeo da u potpunosti preokrene situaciju u svoju korist i da povede, ali su onda u 90. minutu utakmice zahvaljujući postignutom autogolu ostali bez očekivanog trijumfa.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje