sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kristal Palas doveo igrača Sanderlenda

Holanđanin Partick Van Aanholt novo je pojačanje Kristal Palasa, ovaj levi spoljni fudbaler dolazi u klub iz Sanderlenda.

Patrick Van Aanholt počeo je svoju karijeru u PSV Ajndohovenu odkkle 2008.godine prelazi u redove Čelzija.Za Čelzi je odigrao 8 utakmica uz po gol i asistenciju. U naredne tri sezone slede pozajmice Koventriju,Njukastlu,Viganu i Viteseu, da bi ga 2014-te godine otkupio Sanderlend za 2 miliona evra.U Sandrelendu je ovaj igrač nastupao na 95 mečeva, postigao je 9 golova uz 9 asistencija.U ovoj sezoni odigrao je već 26 utakmica uz 3 gola i 1 asistenciju.

Ovaj igrač bio je standardan član mlade selekcije Holandije za koju je zabeležio 16 nastupa, dok je za seniorski tim nastupao 6 puta.

Menadžer Sem Alardajs o ovom transferu je rekao:,,Oduševljen sam što nam se Patrik pridružio. Imali smo veliki uspeh zajedno u Sanderlendu, a on je bio ključ opstanka tok kluba u Premijer ligi prošle sezone. Doneće nam brzinu i energiju, ima veoma dobre defanzivne kvalitete, može uspešno i da asistira i da postiže golove.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje