subota, 11. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kriza i dalje prisutna, Zverev ispao na startu Indijan Velsa

Američki teniser Tomi Pol napravio je možda i najveće iznenađenje u dosadašnjem delu Indijan Velsa. Pol je u okviru druge runde savladao Nemca Aleksadera Zvereva rezultatom 2:1, po setovima 6:2 4:6 7:6 (7:2).

Apsolutno zaslužena pobeda Pola koji je ovaj meč možda mogao da reši i kroz dva seta. U prvom setu igrao je bez greške i maksimalno koristio očajnu igru Zvereva pre svega na servisu. Amerikanac je dva puta oduzeo servis protivniku i lako osvojio prvi set sa 6:2.

U drugom setu Zverev se podigao, ali nedovoljno da napravi nešto konkretnije. Pol je sredinom seta imao brejk lopte da prelomi meč, ali ih nije iskoristio i za to je kažnjen u 10. gemu kada je Zverev napravio brejk koji mu donosi izjednačenje.

Očekivano, momentum se okrenuo. Zverev je počeo da dominira i brejkom u šestom gemu čini se prelama meč na svoju stranu. Ipak, Pol je uzvratio momentalno ribrejkom i time totalno poremetio Nemca. Kasnije u taj brejku Pol igra bez greške i na kraju zasluženo stiže do pobede i plasmana u treće kolo gde ga čeka Australijanac Aleks De Minor.

Ostali rezultati:

Beretini – Rune 6:3 4:6 6:4
Tiafo – Nakašima 6:4 6:4
De Minor – Milman 7:6 (7:4) 6:3
Dimitrov – Tomson 7:6 (7:3) 6:3
Munar – Karenjo Busta 4:6 6:4 7:6 (7:4)


Fotografija je preuzeta sa: https://www.beinsports.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje