subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kup utakmica! Favorit sa izmenjenim sastavom i sa lošom formom na gostovanjima!

➡️ POLJSKA: Kup
🇵🇱 21:00 Wisla Pulawy – Widzew Lodz D1+ (1.55) ✅/ na manji ulog 3+ (1.75) ✅

Widzew Lodz igra vrlo promenljivo ove sezone. U Poljskoj Ekstraklasi, nalaze se na 14. poziciji sa osvojenih 15 bodova, sa učinkom (4 pobede, 3 remija i 6 poraza). Trener Daniel Myśliwiec najavio je promene u svom sastavu, zbog narednih ligaških utakmica. Samim tim trebalo bi da vidimo izmenjeni sastav, gde će šansu dobiti mladi igrači i igrači sa manjom minutažom.

Na drugoj strani trećeligaš Wisla Pulawy nema šta da izgubi. Dočekuje prvoligaša na svom terenu u nadi da napravi iznenađenje. Sa 17 postignutih golova pred svojim navijačima, najefikasniji su domaći tim lige.

Sve u svemu, samo jedan tim prolazi u 1/8 finala. Favorit je svakako prvoligaš Widzew Lodz. Međutim, dosadašnja igra nije ulavala puno poverenja. Na gostovanjima nemaju nijednu ligašku pobedu (3 remija i 4 poraza). U tom periodu primili su 13 golova, što je u proseku oko 2 primljena gola po meču. Glavni trener je najvaio neke promene u sastavu. Na drugoj strani, Wisla Pulawy nema šta da izgubi, tako da će ići na kartu iznenađenja. Kao najefikasniji domaći tim lige, očekujem sličan pristup kao i do sada, napadački. S obzirom na ovakvu situaciju, igramo tip D1+, na manji ulog 3+. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje