četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlozi za klađenje – 8. Novembar

16:00 Komesana – Imer 21,5 1,80

Komesana igra protiv Imera u okviru čelendžera u Limi. Komesana je u prvoj rundi savladao Pačeka Mendeša. Na prvi pogled meč je bio lak za Argentinca, a ko je gledao meč zna da nije bilo tako. Pačeko je igrao sasvim pristojno, no u krucijalnim trenucima gubio je gemove i to na nestvran način. Jednom je izgubio gem u kojem je imao 30-0, a nakon toga i 40-0. Ajde što je gubio gemove nego što je gubio poene u serijama i Komesana je to samo iskoristio.
Argentinac ponavljamo nije odigrao ništa spektakularno i danas bi trebao da ima teži zadatak. Biče ovo jedna drama, jer nijedan od ove dvojice nema dobar prvi servis pa će verovatno biti mnogo brejkova.

18:00 Vavrinka – Van Eš 21,5 + 1,60

Vavrinka u Mecu igra protiv domaćeg Van Eša. Ne znate šta možete da dobijete od Vavrinke zaista. Iskreni da budemo čudimo se što uopšte igra, jer je sezona na zalasku i mislima su svi na odmoru.

Vavrinka je u okviru prve runde razbucao Zapatu Miralješa, čini se očekivano. Španac ima velikih problema sa povredama u poslednje vreme, a na sve to dvorane mu nisu jača strana. Danas bi Varinka morao da ima teži zadatak, jer igra protiv domaćeg Van Eša. Namerno naglašavamo to domaćeg, jer Francuzi pred svojim navijačima igraju sa 120% svojih mogućnosti. Ako ništa, Van Eš je borben igrač i može ovde da pruži otpor, mada ni poraz Vavrinke u našim očima ne bi bio tako veliko iznenađenje.

18:30 Kotov – Baez 21,5+ 1,60

Jako zanimljim meč u najavi. Baez kao mnogo bolje rangiran igrač mora biti favorit mada to nije. Jasno je i kladionicama da omaleni Argentinac nije dobar u dvoranskim uslovima, mada kvota na njegovu pobedu rapidno opada.

Kotov igra dobar tenis. Imao je jako dobru turneju po Aziji, a nedavno je igrao finale Štokhlona gde gubi od Monfisa u tri seta.
Dva različita tipa igrača. Baez klasični linijaš koji živi oda razmene i grešaka protivnika, dok se Kotov sa druge strane oslanja mnogo na servis i agresivu igru.
Igrački Baez je kompletniji mada taj njegov servis je baš ranjiv i Kotov će i u slučaju eventualno lošeg početka imati šanse da se vrati u meč.
Baez je ove godine bio nosilac na 18 turnira i na 13 turnira je barem jedan njegov meč otišao u over u prve tri runde.

21:00 Montes De La Tore – Dakvort 19,5+ 1,53

Poslednji za danas sa čelendžera u američkom Noksvilu gde će snage odmeriti Španac Montes i Australijanac Dakvort.
Dakvort je izraziti favorit no ova margina za ovako brze uslove koji vladaju na ovim terenima je jako niska. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo, jer smo svesni da Dakvort nije neki riterner i i te kako je sklon oscilacijama.

Dakvort je ove godine 16 puta bio nosilac i na 13 turnira je došao barem jedan over u prve tri runde.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje