četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona – 6.7.2021. (preostale utakmice)

Kratke analize utakmica od 18h pročitajte na sledećem linku.


19:00 CFR Cluj – Borac Banja Luka

Kluž je prošle sezone igrao u grupnoj fazi Lige Evrope, gde je ispao pored Rome, Young Boys-a i CSKA iz Sofije, uz bugarski klub, a i ove sezone kreće od kvalifikacija za LŠ. Borac kfvalifikacije za LŠ nije igrao 10 godina, dok je prošle godine ispao u 2. kolu kvalifikacija za LE od portugalske ekipe Rio Ave. I kvalitet, i iskustvo, su na strani rumunskog tima, pa tipujemo „1&0-3“ po kvoti 1.75.

19:00 Zalgiris – Linfield FC

Sudeći po transfermarkt-u, litvanski tim je pet puta skuplji, ali je poslednji put kvalifikacije za LŠ igrao u sezoni 2017/18, kada je ispao već u 1. kolu. Linfield je igrao prošle sezone pretkvalifikacije, ali je već u 1. kolu izbačen od Legije, potom je i u Ligi Evrope već u 2. kolu kvalifikacija izbačen od Floriane sa Malte. Tim u kom su mahom fudbaleri iz Severne Irske zaista nema šta da traži protiv Žalgirisa. Naš predlog je „1“ po kvoti 1.40.

19:30 Fola Esch – Lincoln Red Imps

Sudeći po imenima, možda najmanje interesantan duel u Luksemburgu, prošlosezonske kvalifikacije Fola je završila na startu, ispala iz LŠ od Šerifa, potom i iz LE od jermenskog Ararata. Tim iz Gibraltara prošle kvalifikacije igrao je do 2. kola LE, gde je, zbog lošeg žreba, naleteo na Rendžers koji ga je deklasirao 5:0. Dajemo prednost domaćinu i tipujemo „1X&0-3“ po kvoti 1.65.

20:00 Shkendija – Mura

Škendija je ekipa koja možda nema puno iskustava u evropskim takmičenjima, ali poslednjih godina gotovo uvek igra evropske kvalifikacije, dok je Mura prošle godine samo nagovestila o kakvoj se ekipi radi, stigli su do 3. kola kvalifikacija za LE, kada su naleteli na PSV, od kog su i ispali. Da je postojala Liga konferencija, vrlo verovatno bi se plasirali tamo. Dve vrlo ujednačene ekipe, pa ćemo probati sa predlogom „0-2“ po kvoti 1.65.


Image by 7721622 from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje