ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za US Open – Dubl tiket 24. avgust

Dolazi nam i US Open. Tokom nedelje se igraju kvalifikacije, a danas je na programu ovaj drugi deo prvog kola. Mi smo rešili da se oprobamo sa jednim dubl tiketom, a parovi su sledeći:

17:00 Fernando Verdasko – Đaluka Mager 1 1,40
21:00 Maks Pursel – Nikola Milojević 1 1,45

Ukupna kvota 2,03

Fernando Verdasko i dalje ima volju i želju da igra i na tome mu svaka čast. Ako je po nečemu poznat onda su to nastupi na grend slemovima. Neretko je igrao uzbudljive mečeve. Jedno vreme je držao rekord po broju uzastopnih nastupa na grend slemovima. To su mu prekinuli nesrećni sa Rolan Garosa kada mu nisu dali specijalnu pozivnicu. Elem, popularni Nando je i ovim godinama bolji igrač od Magera koji u poslednje vreme igra baš loš tenis. Trebalo bi Nando da dobije ovo.

Što se drugog para tiče igramo na Pursela. Australijanac ima dosta više mečeva na ovoj podlozi i generalno gledano igra pristojno u poslednje vreme. Nakon trave, igrao je četvrtfinale čelendžera u Indijanapolisu, pa 2 kolo Los Kabosa i onda poraz od njemu nezgodnog Manarina u kvalama za masters u Montrealu. Nije nešto vuau, ali za njega sasvim pristojno.

Milojević sa druge strane velika stagnacija. Neverovatno je kako je propao, a bio je prvi junior sveta. Sve što igra igra na šljaci. U poslednje tri godine nema ukupno deset pobeda na betonu.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje