četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvote ne prikazju pravi odnos snaga

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Italijan Mateo Beretini i Norvežanin Kasper Rud. Kladionice maksimalno favorizuju Beretinija, a po ko zna koji put mi se ne slažemo sa tim kvotama. Ovo je po nama mnogo izjednačeniji meč i zato ćemo pokušati da iskoristimo pogrešno postavljene kvote.

Mlađani Rud igra više nego solidan tenis u poslednje vreme. Igramo na njegovu defanzivu koja je njegova jača strana. Beretini je igrač koji se previše oslanja na servis, a to na šljaci nikada nije prolazilo dobro. U razmenama je sasvim prosečan teniser, a posle dobro odigranog turnira u Minhenu čini se da njegova forma polako opada.

Taj Beretinijev servis ne može da radi tokom celog meča, jer se igra na tri dobijena seta. Imaće Italijan svoje žute minute i to bi Rud morao da iskoristi.

Koliko smo mogli da vidimo danas je u Parizu najavljen sunčan dan što će samo još više usporiti uslove. Šljaka će biti suva, a brzine u udarcima neće biti. To opet ide na ruku Rudu, jer će Beretniju zaista biti teško da ga probije.

Promašene kvote ako nas pitate i vredi probati na Ruda. Mi smo se odlučili za opciju Rud osvaja dva seta.

Predlog za klađenje: Rud osvaja dva seta 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje