petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lalatović: Veći pritisak je na Partizanu

U sredu su na programu polufinalne utakmice Kupa Srbije, u kojem se sastaju Vojvodina i Partizan, odnosno Crvena Zvezda i Radnik.

Svakako, veću pažnju privlači duel između novosadskog i beogradskog kluba, čiji se rivalitet u poslednje vreme znatno povećao, pogotovo otkako je trener Vojvodine postao – Nenad Lalatović.

„Partizan se nalazi u veoma dobroj formi. Imaju niz od 19-20 utakmica u kojima su trijumfovali i doživeli samo jedan poraz i to od Crvene Zvezde. Igraju znatno brže, jer imaju neke veoma pokretne igrače. Mislim da je na njima veći pritisak nego na nama, jer će nastojati da spasu sezonu i uđu u finale. Prošle godine smo mi bili ti koji su podigli trofej, a sada oni da bi spasli sezonu moraju ovo da osvoje. Mislim da bi za njih godina bez trofeja bila veliki neuspeh“, rekao je Lalatović i zatim dodao:

„Od dolaska Aleksandra Stanojevića, Partizan se preporodio i igraju znatno bolje. Kada bi se gledala ova polusezona, Zvezda bi im bežala samo tri boda, što dovoljno govori o njihovom kvalitetu. Takođe, Voleo bih da ima navijača. Sigurno je da bi to ulepšalo ovu utakmicu, jer mislim da bi bila velika draž za naše navijače, ali i za njihove da dođu i bodre svoj tim. To bi mojim igračima dao motiv više, ali svakako, motiva neće manjkati, ulog je prevelik. Mi želimo da odbranimo trofej, želimo novo finale što bi stvarno bilo fenomenalno, ali sigurno neće biti lako“, zaključio je trener Vojvodine.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u sredu sa početkom od 19:05 na stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje