subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lara Todorović na tri WAGR turnira u Turskoj

Početak sezone srpskih golf reprezentativaca

Lara Todorović na tri WAGR turnira u Turskoj

Reprezentativka Srbije i članica GK “Beograd” Lara Todorović započela je takmičarsku sezonu u Tuskoj gde je zabeležila odličan rezultat na samom početku godine. Ona je tokom februara i početkom marta učestvovala na turnirima “Superior Winter Cup”, “Golf Mad Junior Open” i “Ukrainian Winter Cup”.

Sezona je počela sjajno jer je na  prvom turniru održanom u Sueno golf u Beleku Lara trijumfovala rezultatom od 235 udaraca.

Na drugom turniru pridružili su joj se saigrači iz tima, Nikola Bojanić i Momir Vicković. Tako je Srbija imala troje predstavnika na turniru na kome je učešće uzelo 129 igrača iz cele Evrope. U kategoriji do 21. godine, Lara je zauzela 8. mesto, Nikola 17. mesto i  Momir 22. mesto.

Sledeći turnir na kome je Lara zauzela odlično drugo mesto nakon tri dana igre bio je Ukrainian Winter Cup  održan na terenu GC Gloria na kome je prvo mesto zauzela igračica iz Ukrajine, Sofia Pilipenko.

Prenela nam je svoje utiske “Srećna sam sa pripremama u Turskoj na vrhunskim terenima Beleka gde sam imala prilike, prvi put od kada igram golf, da učestvujem na 3 međunarodna WAGR turnira u 4 nedelje. Stečeno iskustvo tog tempa i borbe sa igračicama timova Rusije, Turske, Ukrajine i drugih evropskih država mi je od velike pomoći za buduća takmičenja. Nadam se da ću na predstojećim turnirima ispuniti svoja očekivanja, a naročito se radujem druženju i zajedničkom radu sa svima iz tima Srbije.”

Ovim rezultatima Lara je dospela na 561. mestu na Svetskoj golf listi. Već početkom aprila na program su WAGR turniri u Srbiji, za kada su zakazana prva dva kola Srpske amaterske lige.


Izvor: Golf Asocijacija Srbije

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje