subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Lazarov: Prihvatam odgovornost i izvinjavam se navijačima

Rukometna reprezentacija Makedonije pretpela je sva tri poraza (i to veoma ubedljiva) od selekcija – Norveške, Holandije i Argentine, te su svoje nastupe na Svetskom prvenstvu okončali već nakon prve faze takmičenja.

Očekivanja pred sam start turnira su bila znatno veća, ali je prikazana igra na samom terenu bila veoma „bleda“, te je odgovornost za slabe rezultate na sebe preuzeo nekada proslavljeni reprezentativac ove zemlje, a sada selektor – Kiril Lazarov.

„Nisam zadovoljan našim izdanjima. Možda smo slabiji od sva tri protivnika, ali nismo slabiji za deset golova. Prihvatam odgovornost. Ne znam šta je bilo sa rukometašima. Žrtvovali smo mnogo da bismo došli ovde. Ovo je novo iskustvo za mene. Treba mnogo raditi da nam se ne dogodi ono što se desilo fudbalu, košarci, odbojci. Imamo mnogo početnika koji nisu mogli da izdrže pritisak. Mora da sam negde pogrešio, niko nije savršen. Razumem naše igrače i nadam se da ćemo jednog dana podići nivo, verujem već na sledećem Evropskom prvenstvu. Moram da se izvinim i navijačima, koji su došli ovde njih preko 2.000 da nam daju podršku. Oni su deo nas, zbog toga i imaju velika očekivanja“, poručio je Lazarov.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje