četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Crvena Zvezda – Braga (1.kolo)

Crvena Zvezda će petu vezanu sezonu u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja početi utakmicom na svom terenu protiv Brage iz Portugalije. Utakmicu koja počinje u terminu od 18:45 će suditi Džon Baton iz Škotske.


Crvena Zvezda je u kvalifikacijama za Ligu Šampiona eliminisana od Šerifa, a u plej of-u za plasman u Ligu Evrope je lako izašla na kraj sa Klužem. Standardno je dobra i u Superligi Srbije, gde je na 2. mestu na tabeli sa skorom 6 1 0 uz dva boda manje od lidera Partizana koji ima maksimalnu učinak i koji će je ugostiti za vikend.


Braga se direktno plasirala u Ligu Evrope kao 4. u prošloj sezoni portugalske lige sa 12 bodova manje od Benfike i 11 više od Fereire. Ovu sezonu je startovala sa 8 osvojena boda iz 5 utakmica i trenutno je na 6. mestu na tabeli. Vezala je dva remija bez golova – na svom terenu protiv Gimaraješa i na gostovanju Fereiri.


Očekivani sastavi: 

Crvena Zvezda (4-2-3-1): Borjan – Dragović, Degenek, Gobeljić, Rodić – Sanogo, Kanga – Ivanić, Katai, Ben – Dioni. 

Braga (3-4-3): Mateus – Leite, Tormena, Oliveira – Al Nastati, Kouto, Martins, A. Horta – R. Horta (C), Čikinjo, Gonzales.


Zvezda po mišljenju kladionica ima ulogu blagog favorita sa kvotom od @2.20, ali će bar što se tiče stadiona Rajko Mitić danas biti na najvećem ispitu. Braga je kvalitetniji tim od Mitilanda i Ludogoreca i već godinama u 4 najbolja tima u Portugaliji mada obično iza tri velikana. Kada smo kod kornera Crvena Zvezda je na proseku od tačno 10, a Braga je na skoro 11 po utakmici. Evropske utakmice Zvezde naročito od kad je trener Dejan Stanković umeju da se rasplamsaju, a to utiče i na veći broj kornera.

Predlog: +8.5 kornera na utakmici @1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje