petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: predlozi (1.kolo)

18:45 Leverkuzen – Ferencvaroš

Leverkuzen je jedan od favorita za najviši plasmanu ovogodišnjem izdanju LE. Dobro su počeli sezonu, a u prošlom kolu su pretrpeli prvi poraz od Dortmunda 3:4. Ferencvaroš se domogao plej of-a za Ligu Šampiona, ali je tu zaustavljen od Jang Bojsa ukupnim rezultatom 6:4. Leverkuzen je kvalitetniji rival, a oba tima vole da se nadigravaju i igraju na gol više.

Predlog: 1 i 3-6 @1.65 / MaxBet


18:45 Betis – Seltik

Španska liga je mnogo kvalitetnija od Škotske. Betis ima puno iskusnih fudbalera. Posle pobede u mini derbiju Andaluzije nad Granadom u gostima 1:2, treba očekivati da dobar ritam nastave i u Lige Evrope i savladaju Seltik. Seltik uz to loše igra na strani. Na poslednjih 14 gostovanja je upisao svega 3 pobede uz 4 remija i 7 poraza.

Predlog: 1 @1.60


18:45 Galatasaraj – Lacio

U najavi još jedan efikasan meč. Galatasaraj je vezao 6 utakmica na kojima je viđena igra GG, a u 5 poslednjih i GG3+. Lacio je posle dve startne pobede u seriji A uz 9 data gola za vikend poražen od Milana 2:0. Lacio je bliži pobedi, ali će turski mentalitet uticati da će za ceo plen morati da se pomuči. Golovi ne bi trebali da izostanu.

Predlog: X2 i 2+ @1.65


18:45 Rapid Beč – Genk 

Rapid Beč pruža sjajne partije na svom terenu. U dve utakmice kvalifikacija su sa po 3:0 savladali Anortozis sa Kipra i Zorju Lugansk iz Ukrajine. Istim rezultatom su savladali i Volfsburger i Rid u Austrijskoj Bundesligi. Genk je vezao 14 utakmica kao gost na kojima je viđena igra GG. Na 15 poslednjih gostovanja Genka viđen je 61 gol odnosno nešto preko 4 gola po utakmici.

Predlog: GG3+ @1.88.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje