subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope – Grupna Faza – Hacken – Molde

➡️ LIGA EVROPE
🇸🇪 21:00 Hacken – Molde 3+ (1.50) ✅/ na manji ulog I1+&3+ (1.65) ✅

Hacken je osigurao 3. mesto u Allsvenskanu, tako da može u potpunosti da se skoncetriše na poslednje 3 utakmice u Ligi Evrope. U grupnoj fazi su vrlo loše startovali. Na odigrana 3 meča, zabeleželi su 3 poraza i primili 10 golova. Danas će pokušati da konačno krenu sa pozitivnim rezultatima.

Na drugoj strani, Molde dolazi na ovaj duel sa lošom formom. Izgubili su na poslednjih 5 uzastopnih ligaških mečeva. Jedina pobeda u tom periodu bila je upravo protiv Hackena (5:1) u Ligi Evrope.

Sve u svemu, na jednoj strani imamo Hacken koji očajnički želi bodove, kako bi imali nade za nastavak u takmičenju. Sa druge strane, Molde želi da popravi svoju formu i po prvi put od 2020. godine veže 2 pobede u Evropskim takmičenjima. Malo je rizično kladiti se na konačan ishod, zato predlažemo kladiti se na golove. Napadi oba tima su do sada dobro funkcionisala. Ako pogledamo statistiku, tip 3+ bio je dobitan na poslednjih 5 utakmica oba tima. Isti je slučaj i sa međusobnim mečevima. Očekujemo sličnu situaciju i večeras, zato ćemo probati sa istim tipom 3+. Na manji ulog I1+&3+ (1.65). Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje