subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope – Grupna faza – Qarabag – Bayer Leverkusen

➡️ LIGA EVROPE
🇦🇿 18:45 Qarabag – Bayer Leverkusen GG (1.65)

Bayer Leverkusen bio je nezaustavljiv ove sezone. Ostvarili su pobede na svim utakmicama, osim remi sa Bayernom. Ujedno ovaj učinak je rekord kluba u Bundesligi. Međutim, moguća je rotacija u Evropi. Njihov plasman u narednu fazu takmičenja, ne bi trebalo da se dovodi u pitanje. Pa bi možda Alonso mogao da odmori neke igrače.

Na drugoj strani Qarabag igra hrabro na domaćem terenu, samo 1 poraz na poslednjih 10 takmičarskih utakmica. Tokom kvalifikacija, kao i u grupnoj fazi, postigli su bar 1 gol na svakom meču, kada su igrali na domaćem terenu.

Sve u svemu, Qarabag će pokušati da bodovi ostanu na njihovom stadionu. Sa druge strane, Leverkusen nema nameru da posustane, jer su u odličnoj formi. S obzirom da Leverkusen igra dosta napadački, u poslednje vreme, nisu uspeli da sačuvaju svoj gol. Primili su gol na polsednjih 5 utakmica. Na drugoj strani Qarabag je postigao bar 1 gol na poslednjih 9 uzastopnih mečeva kod kuće. Samim tim, tip GG deluje kao dobra opcija. Probaćemo i GG&3+ (1.90), na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje