petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: revanš mečevi – najave i prognoze (2. deo)

Danas nas očekuju revanš mečevi prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a u prvim mečevima desila su se neki interesantni rezultati, u ovom tekstu pokušaćemo kratkim analizama da vam pomognemo i pogodimo što više parova mečeva koji počinju najkasnije, u terminima od 19 do 22 sata.

19:00 Vaduz (Lihtenštajn) – Bala Town (Vels) (prvi meč 2:1 za Vaduz): Čini se da je Vaduz koji se inače takmiči u švajcarskom fudbalskom sistemu, rešio pitanje prolaska dalje ali će morati to i da potvrdi na domaćem terenu. U prvom meču posed lopte je bio na strani gosta, ali su i domaćini zapretili najčešće iz nekoliko kontra napada. U ovom meču očekujemo još jedno slavlje ekipe iz Lihtneštajna. (PREDLOG:1&2-5 gola (kvota 1,55)

19:00 Bangor Siti (Vels) – Lingbi (Danska) (prvi meč 1:0 za Lingbi): Mnogo više se očekivalo od Danaca u prvom susretu, a oni su osim ranog vođstva, uspeli da se propisno ispormašuju pa sada moraju da odigraju još jedan ozbiljan meč u punom sastavu kako bi prošli u naredno kolo. Čak 11 šuteva u okvir gola, i 10 odbrane golmana Robertsa pokazuju pravi odnos snaga. Lingbi će na ovom meču igrati bez Johanssona koji je u prvom meču dobio crveni karton. A neće nastupiti ni napadač Odgard (16/3) koji je potpisao za Inter, kao ni kapiten tima, defanzivac Tauber (25/1). (PREDLOG: 2&0-3 gola (kvota 1,95)

19:30 NSI Runavik (F.Ostrva) – Dinamo Minsk (Belorusija) (prvi meč 2:1 za Dinamo): Odličan meč odigrali su Farani u defanzivnom pogledu protiv mnogo pozantatije ekipe iz Minska, ali su se gotov celu utakmicu branila sa 8 ili 9 igrača ispred svojih 16 metara, stvorili su jednu šansu, a gol su postili udarcem iz slobodnog udarca sa 25m. Ne očekujemo ni sada različitu utakmicu, domaćin će stati u formaciju 5-3-2 i čekati šanse i kontranapada, dok će gosti napadati i pokušati da reše pitanje pobednika i prolaska u narednu rundu. (PREDLOG: 0-3 gola (kvota 1,33)

20:00 B36 Torshavn (F.Ostrva) – Kalju Nomme (Estonija) (prvi meč 2:1 za Kalju Nomme) Iako je domaćin važio za favorita, teškom mukom je došao do pobede pred revanš, oba gola postigli su posle centaršuteva, udarcima glavom, a da je napadač Farana bio prisebniji u situaciji jedan na jedan sa golmanom, mogli su gosti i do drugog pogodka. Problem za B36 može da predstavlja povreda standardnog defanzivca Faeroa koji je povređen, dok je gost domaćin povredu zadobio Toomet(16/2) standardni vezni igrač. Očekujemo sličan meč gde će oba tima stvoriti po nekoliko prilika za gol. (PREDLOG: GG (kvota 1,70)


20:00 Priština (Autonomna Pokrajna Kosovo) – Norčeping (Švedska) (prvi meč 5:0 za ekipu Norčepinga) U prvom susretu sve je već bilo rešeno posle prvog poluvremena kada je ekipa Norčepinga vodila 5:0, u nastavku utakmice viđen je sporiji temo bez puno šansi, iako je i u tom delu igre Norčeping bio bolji rival. Interesantno je da je i Priština uputila određen broj udaraca ka golu protivnika, a uspeli su da iznude i 8 kornera. Norčeping je i pored odličnog rezultata u prvom meču doputovao u najjačem sastavu u Prištinu. (PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,75)

20:00 Sarajevo (Bosna i Hercegovina) – Zarija (Moldavija) (prvi meč pobeda Zarije 2:1) Samo dva udarca u okvir gola bila su dovoljna Zariji u prvom meču da savlada Sarajavo, koje je tokom celog susreta bila bolji rivala i stvorila više šansi, ali nisu uspeli da zatresu mrežu rivala više od jednog puta. Kladionice sada veruju Sarajevu, koje će imati i veliku podršku publike na svojoj strani. U prvom susretu izveli su 11 korenera. (PREDLOG: 1&2-4 gola (kvota 1,85)

20:15 Olimpija Lj.(Slovenija) – VPS (Finska) (prvi meč pobeda VPS 1:0) .U prvom susretu odigranom u Finskoj pre sedam dana viđena je utakmica bez puno prilika sa obe strane i tek tri udraca ka okviru gola kada se saberu učinci napadača oba tima, veliki broj faulova od strane domaćina onemogućili su goste da urade nešto više u ofanzivi. Sličan meč očekujemo i danas, opstrukciju VPS-a i konstantne napade domaćina. (PREDLOG : 0-2 gola na meču (kvota 1,75)

20:30 Altah (Austrija) – Chirkura (Gruzija) (prvi meč pobeda Altaha 1:0). Još jedan meč gde je viđena prava fudbalska uspavanka u prvom susretu koji su gosti iz Austrije rešili jednim pogodkom u svoju korsit, a imali su još par dobrih šansi da pitanje prolaska reše već posle prvog meča. Po prikazanom u prvom susretu, gosti iz Gruzije moraće da se zadovolje samo učešćem u prvom kolu kvalifikacija. (PREDLOG: Chikura ne postiže gol (kvota 2,00)

20:30 Florijana (Malta) – Crvena Zvezda (Srbija) (prvi meč 3:0 za C.Zvezdu). Mučila se Zveda u prvom susretu da probije odbranu Maltežana, ali su uspeli u nadoknadi vremena u prvom delu igre iz penal, uz to crveni karton je dobio Ruiz koji će propustiti revanš meč. Samo jedan pokušaj ga golu rivala nedovoljno je da se ugrozi bilo koji tim.Zvezda na ovom meču bez Donalda koji je u pregovorima za transferi i bez Kange koji je postao otac pa je dobio slobodno od kluba. Očekuje se još jedan susret gde bi Zvezda trebala da dominira i odnese još jednu pobedu. (PREDLOG: 2 & 2-5 gola (kvota 1,65)

20:30 Folgore (San Marino) – Valeta (Malta) (prvi meč pobeda Valete 2:0) Ovaj meč biće odigran van stadiona gde Folgore inače igra svoje domaće mečeve. U prvom susretu ekipa Fologore nije uspela da uputi nijedan šut ka golu, ni u okvir ni van okvira gola rivala, dok je Valeta zapretila nekoliko puta, naročito je bio opasan Nigerijac Umeh koji je asistirao dva puta za golove svojih saigrača. Valeta je dosta kvalitetniji rival, a mi mislimo da će Folgore i sada ostati bezopasan po gol rivala. (PREDLOG: Folgore postiže 0 golova (kvota 1,95)

20:30 Gorica (Slovenija) – Širak (Jermenija) (prvi meč pobeda Gorice 2:0) Gorica je u prvom meču pokazala da je kvalitetniji rival iako nije briljirala preko Krpića je uspela dva puta da zatrese mrežu Širaka, koji je imao svojih šansi ali nije uspeo da ih realizuje.Najbolji strelac Gorica, Burgič (30/14) ponovo će propustiti meč, a u odnosu na prvi meč nema defanzivca Bobena koji je napustio klub. (PREDLOG: 1&0-3 gola (kvota 1,95)

20:30 Jagielonija (Poljska) – Dinamo Batumi (Gruzija) (prvi meč pobeda Jagielonije 1:0) Ekipa Jagielonije domnirala je i u prvom meču u Gruziji ne dozvolivši rivalu da stvori nijednu šansu pred njihovim golom. Neigranje najboljeg igrača iz prošle sezone, Estonca Vasiljeva nije se toliko osetilo u igri ovog tima. Očekuje se sigurna igra i još jedna pobeda Poljaka (PREDLOG: Super pobeda Jagielonije (kvota 1,60)

20:30 Santa Julija (Andora) – Skenderbeu (Albanija) (prvi meč pobeda Skenderbeua 1:0) Potpuna dominacija Albanaca u prvom meču, puno udaraca ka golu rivala i čak 10 kornera, promašen penal i samo jedan gol na kraju, rezime su prvog susreta u kojem je ekipa Santa Julije uspela da uputi samo dva šuta van okvira gola rivala za 90. minuta. Slično se očekuje i danas, dominacija gosta i mrtva utakmica bez puno golova i šansi. (PREDLOG: Santa Julija ne postiže gol (kvota 1,55) i X2&0-2 gola (kvota 1,85)

20:30 Sutjeska (Crna Gora) – Levski (Bugarska) (prvi meč 3:1 za Levski) . Kada primiti gol u 20 sekundi meča kao što je to bilo u prvom meču, nemate se čemu nadati do kraja meča, prvo poluvreme potpuno u znaku Bugara, odličnu igru pružio je tamnoputi napadač Mpia, strealc dva gola. U drugom delu susreta slabija igra domaćina bez novih šansi za gol, ali i primljen gol. Sutjeska je do kraja sureta ostala bez Radišića koji je dobio crveni karton. Sutjeska će morati da napadne ukoliko želi da ostvari rezultat koji će ih voditi dalje, što će odgovarati Mpiu, Narhu i Adenji, tamnoputim napadačima u redovima Levskog.     (PRELOG: GG (kvota 1,80)

20:30 Vašaš (Mađarska) – Beitar Jerusalim (Izrael) (prvi meč 4:3 za Beitar) Prava ludnica viđena je u prvom susretu ovih rivala, jer su gosti iz Mađarske do pred poslednjih 10 minuta susreta vodili 3:1, kada je krenula kanonada domaćina i potpuni preokret za slavlje.Istakao se Josi Benajun bivši fudbaler Liverpula čiji ulaskom se i promenio izgled i igra domaćeg tima. Očekujemo još jedan otvoren meč sa puno šansi, jer su oba tima u prvom meču pokazali da im je defanziva slabija strana. (PREDLOG: 3+ (kvota 1,60)

20:30 Zeta (Crna Gora) – Željezničar (Bosna i Hercegovina) (prvi meč 1:0 za Željezničar) Pomalo neočekivano u provom susretu Željezničar je držao konce igre u potpunosti u svojim rukama, a pored gola stvorio je još nekoliko solidnih prilika, posed lopte u i udarci ka golu uz 11 korenera govore o dominaciji domaćih. Zeta bezidejna i bezopasna, za 90 minuta bez udarca u okvir gola rivala. Očekujemo još jedan težak meč, bez puno prilika za golove. PREDLOG: 0-1 gol prvo poluvreme & 0-2 gola drugo poluvreme (kvota 1,40)

20:45 Ballymena (Severna Irska) – Odd (Norveška) (prvi meč pobeda Odd-a 3:0) U prvom meču se pokazala razlika u klasi između ova dva tima, polu profesionalna ekipa Ballymene nije mogla da pruži jači otpor Norvežanima koji su dominirali tokom celog meča i najverovatnije su već ostvarili rezultat koji ih vodi dalje. U ovom meču će rutinski privesti posao kraju, ali će morati da poprave procenat realizacije. (PREDLOG: Ballymena ne postiže pogodak (kvota 2,30)

20:45 Coleraine (Severna Irska) – Haugesund (Norveška) (prvi meč 7:0 za Haugesund). Najubeljiviju pobedu u prvom meču od svih parova Lige Evrope, ostvario je norveški predstvanik Haugesund, oni su u potpusnosti nadigrali svog rivala, uputivši 23 udraca ka golu Coleraina, čak 11 u okvir gola, ali su dozvolili gostima da upute i 7 udarca u okvir njihovog gola, na sreću bez posledica. U nedelju je Haugesund imao meč protiv Tromsoa u okviru prvenstva (slavila 2:0) pa se danas očekuje nešto izmenjena postava ovog tima (PREDLOG: GG (kvota 2,00)

20:45 Kork Siti (Republika Irska) – Levadija (Estonija) (prvi meč 2:0 za Kork) .Crveni karton igrača Levadija, Tabi-Mange u mnogome je opredeli dalji razvoj događaja u prvom susretu, posle tog gola, gosti su poveli, a do kraja susreta samo uvećali svoje vođstvo i pokazali da su sa pravom prvoplasirani tim sadašnjeg prvenstva Republike Irske. U prvom meču istakao se golman Levadije, Lepmets sa 6 odbrana. (PREDLOG: 1&2-4 gola (kvota 2,10)

20:45 Deri Siti (Republika Irska) – Midtjiland (Danska) (prvi meč 6:1 za Midtjiland) Još jedan susret gde je pitanje pobednika već rešeno, Midtjiland je iskoristi puno svojih šansi i postigao šest pogodka iz 17 udaraca koliko su uputili ka golu rivala, posebno su se istakli Poulsen, Kron i Dal Hende. Gosti su uspeli samo da postignu utešni pogodak iako su imali još nekoliko solidnih šansi.( PREDLOG: GG (kvota 1,70)

20:45 Osijek (Hrvatska) – UE Santa Coloma (Andora) (prvi meč 2:0 za Osijek) Mučio se Osijek u prvom susretu da dođe do pogodka, tek u 80.minutu, a drugi gol u 6.minutu nadoknade vremena. Iako su u potpusnosti dominirali igrom, nisu uspeli da iskoriste neku od ranijih šansi, u meču u Osijeku očekuje nas još veća dominacija domaćina i sigurno još jedna pobeda . PREDLOG : UE Santa Coloma ne postiže gol (kvota 1,40)

21:00 Šamrok Rovers (Republika Irska) – Stjarnan (Island) (prvi meč 1:0 za Šamrok) Očekivalo se više od Stjarnana u prvom meču ali loša forma u koju su zapali u poslednje vreme nastavila se i u tom susretu. Uspeli su da na domaćem terenu upute samo dva udarca ka golu rivala, naspram 6 udaraca Šamroka, posed lopte bio je na strani gosta, kao i broj opasnih prilika po gol. Ne očekujemo goleadu ni na ovom susretu ali prednost dajemo domaćinu. PREDLOG : 1&0-3 (2,25)

22:00 Linkoln Red Lamps (Gibrlatar) – AEK Larnaka (Kipar) (prvi meč pobeda AEK-a 5:0) Apsolutna dominacija Kiprana u prvom meču i ubedljiva pobeda, posed od čak 70% i 11 udarca u okvir gola rivala, najbolje oslikavaju odnos snaga, strelci Tulemse, Tomas i Tričkovski bili su samo egzekutori odlične igre celog tima. Za ovaj meč očekuju se određene rotacije u timu Aek-a ali će i pored toga biti favorti u meču. PREDLOG: 3+ (kvota 1,65)

22:00 Valur (Island) – Ventspils (Letonija) (prvi meč nerešeno 0:0) Duel dva ujednačena tima doneo je utakmicu bez pravih šansi sa obe strane i samo dva šuta upućena u okvir gola rivala  i to od strane domaćeg tima.Posed lopte i svi ostali bitni parametri na meču bili su u potpusnosti izjednačeni tako da će večarašnji meč dati odgovor na pitanje koji od timova će u dalji tok takmičenja, a mi ne isključujemo ni produžetke, a možda čak ni penale. PREDLOG: poluvreme ili kraj X (kvota 1,70)

Nadamo se da ćete od ova 24 meča i naših predloga pronaći makar jedan koji će vam doneti zaradu, predlozi su individualno mišljenje našeg autora i nisu sto posto sigruni, na njih uložite samo onoliko koliko ste spremini za izgubite, a mi se nadamo da će procenat uspešnosti biti veliki. Srećno!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje