subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Konferencije – Grupna Faza – Besiktas – Bodo/Glimt

➡️ LIGA KONFERENCIJE
🇹🇷 18:45 Besiktas – Bodo/Glimt na manji ulog G2+ (2.05) ✅

Dva tima se bore za različite ciljeve, Besiktas da ostane još uvek u igri, Bodo/Glimt da napravi iskorak u narednu fazu takmičenja.

Trenutna situacija, nije dobra unutar kluba Besikatasa. Burak Yilmaz trenutni trener je pred izlaznim vratima, njegov posao isključivo zavisi od ovog meča. Kadrovska situacija takođe nije najsjajnija, na prošlom meču nedostajalo je 7 igrača. Na poslednjih 10 mečeva, samo su 4 puta izlazili kao pobednici. Situacija u grupnoj fazi Lige Evrope je zabrinjavajuća. Poslednje mesto u grupi sa osvojenim 1 bodom i primljenih 7 golova na 3 odigrana meča.

Na drugoj strani Bodo/Glimt dolazi na ovaj duel pun motiva, sa 5 vezanih pobeda. Uračunajući i meč sa Bešiktašom na domaćem terenu (3:1). Napad odlično funkcioniše, u proseku postižu 3 golova po meču. U sastavu za ovaj meč se ništa neće promeniti. Očekuje se sličan sastav kao i u 1. meču.

Sve u svemu, Besiktas je u teškoj situaciji, jer stvari ne funkcionišu. Nedavno je na udaru bio trener Burak Yilmaz, s obzirom na trenutne rezultate. Sa druge strane Bodo/Glimt želi to da iskoristi. Napadački su vrlo opasni, što su i dokazali (3+ golova, na poslednjih 5 mečeva). Samim tim, tip G2+ ima vrednost na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje