nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 9. Novembar

17:00 Švajda – Fanselou 19,5+ 1,62

Zakari Švajda je u prvoj rundi savladao sunarodnika Majoa. Rezultat je bio 2:0 i samo ko nije pratio meč rećiće da je ovo rutinska pobeda. Ipak, mi smo za razliku od ostalih pratili meč i sve je bilo samo ne lako.

Meč je bio sa mnogo uspona i padova sa obe strane. To se posebno odnosi na drugi set u kojem je Majo uspeo da nadoknadi dva brejka zaostatka. Švajda je bio u velikom nokdaunu, nije znao šta ga je snašlo, ali u pomoć stiže upravo Majo koji u servis gemu u kojem servira sa izjednačenje gubi servis bez da je izgubio poen.

I ovaj meč je pokazao da Švajda još uvek nije igrač na kojeg se može računati na duže staze. Na ovom nivou oscilacije su normalna stvar i samo je na protivniku to da iskoristi.

Danas je Švajda favorit sa kvotom 1,18, a zanimljivo je da su do sada igrali dva puta ova dvojica i da je oba puta slavio Fanselou.

23:30 Kasone – Nava 20,5+ 1,60

Sve što smo rekli za Švajdu važi i za Navu. Nava jeste nešto jače ime na ovom niovu, jer sa vremena na vreme odigra neki ATP nivo. No to ne menja naše mišljenje o njemu.

Slično kao Švajda i Nava je iskoristio žute minute kod protivnika. Nino Serdarušić je u tom drugom setu možda i bio bolji igrač, ali džaba sve kada se prilike ne koriste.

Na kraju je došao taj deseti gem u kojem Nino prodaje servis, a samim tim i meč. Do tog trenutka sve je zavisilo od servisa i igre gotovo da niej bilo.
Danas očekujemo manje više sličan meč. Dobra stvar op nas je što je Kasone prošao kvalifikacije, pa sa ti upisane pobede sigurno ima nešto više samopouzdanja nego inače.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje