ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona (1/8-finala): Totenhem – Milan (najava, izostaci, predlog)

U utorak i sredu veče na programu su prve četiri utakmice u okviru revanša 1/8-finala Lige Šampiona za sezonu 2022/2023…

MILAN – TOTENHEM

 

Prvi duel koji je odigran pre tri nedelje na kultnom stadionu „San Siro“, doneo je minimalnu pobedu aktuelnog prvaka Italije – Milana nad engleskim predstavnikom, Totenhemom (1:0). Utakmica je praktično bila „rešena“ već u 7. minutu, kada je Brahim Dijaz svojim golom doneo prednost „Rosonerima“, koja je ostala na snazi i nakon poslednjeg sudijskog zvižduka. Italijanski velikan je na tom duelu bio svakako bolji rival, te zasluženog sa jednim pogotkom prednosti odlaze na revaš u London.

U međuvremenu, milanski klub je u okviru prvenstva Italije „Serie A“ uspeo da savlada Moncu i Atalantu, ali su tokom vikenda pretrpeli poraz na gostovanju protiv Fiorentine, te u ne idealnom raspoloženju dočekuju naredni duel.

Sa druge strane, Totenhem je nakon tog poraza, vezao dva prvenstvena trijumfa su susretima sa Vest Hem Junajtedom i Čelzijem, ali je onda usledila zaista neočekivana eliminacija iz daljeg toka FA Kupa od drugoligaša – Šefild Junajteda, a onda poraz za vikend u Premijer ligi na strani protiv Vulverhemptona, te i popularni „Pevci“ zasigurno pomalo „poljuljani“ dočekuju predstojeći meč.

TOTENHEM (izostanci) – H.Lloris (prvi golman), E.Dier (defanzivac), R.Sessegnon (defanzivac), Y.Bissouma (vezista), R.Bentancur (vezista)

Očekivani sastav (3-4-3) – F.Forster – C.Romero, C.Lenglet, B.Davies – Emerson, P.Hojbjerg, O.Skipp, I.Perisic – D.Kulusevski, H.Kane, Son

MILAN (izostanci) – D.Calabria (defanzivac), A.Florenzi (defanzivac), I.Bennacer (vezista), Z.Ibrahimovic (napadač), dok je upitan nastup – O.Giroud (napadač)

Očekivani sastav (3-4-1-2)M.Maignan – P.Kalulu, S.Kjaer, F.Tomori – A.Saelemaekers, R.Krunic, S.Tonali, T.Hernandez – B.Diaz – R.Leao, O.Giroud?

 

Mišljenje urednika: Bez ikakve dileme izuzetno bitna utakmica za oba tima, koji bi eventualnim plasmanom u 1/4-finala Lige Šampiona ostvarili veliki uspeh, zasigurno veći nego što su planirali na samom startu sezone. Italijanski velikan ima minimalnu prednost na svojoj strani, ali će Totenhem sada imati veliku podršku sa tribina od strane svojih fanova, a svakako treba napomenuti da pravilo „gol u gostima“, više nije na snazi. Očekujemo da gosti prvenstveno budu fokusarani na odbranu sopstvenog gola i minimalnog vodstva kojeg imaju, dok bi ovoga puta Totenhem trebao da „diktira“ tempo utakmice i da bude konkrentniji ka golu rivala. Stoga, što se isključivo ovog meča tiče blagu prednost upravo dajemo engleskog premierligašu u duelu u kojem se generalno ne očekujemo mnogo golova (nešto slično kao u prvom susretu), pogotovo što je ulog i značaj ogroman za oba sastava…

 

Glavni sudija – C.Turpin (Francuska)

Predlog za tipovanje – 1X&0-3 / @1.70 – 0:0

Utakmica je na programu u sredu sa početkom od 21h na stadionu „Tottenham Hotspur“ u Londonu.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje