subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (GRUPA D) – Najava mečeva, prognoza, izostanci – 1.kolo

Danas su na programu dva meča Grupe D, a sastaju se Inter – Real i Šerif – Shakhtar


21:00 Inter – Real

Aktueltni šampion Italije – Inter, promenio je dosta igrača tokom ovog leta, ali je i pored toga jako dobro i efikasno krenuo u domaćoj ligi, dve pobede i remi i čak 9 postignutnih golova na ta dva meča, tandem Džeko – Lautaro Martinez funkcioniše jako dobro, pa se za sada odlazak Lukakua ne oseća u meri u kojoj se to očekivalo. Prošli put Inter je imao gotovo istu grupu u Ligi šampiona kao i sada, tu su bili Real i Shakhtar, a Inter je zauzeo tek poslednje mesto sa skorom 1-3-2 i gol razlikom 7:9. Među neroazurima se nadaju da će ove godine ipak moći do druge faze takmičenja.

Izostanci: Sensi (2/0/0 defanzivni vezni), Eriksen (0/0/0 vezni igrač)

Očekivana postava: Handanović, De Vrij, Darmian, Skriniar, Bastoni, Perišić, Calhanogolu, Barela, Brozović, Džeko, Martinez.

Ekipa Reala ove godine ima obavezu juriša na što više trofeja, posle prošle godine gde nisu bili toliko uspešni, promena trenera i dolazak Anćelotija na klupu sigurno je doneo i promene u stilu igre ovog tima, pa iako se očekivalo da pre svega bude zategnuta odbrana, Real igra na gol više, pobedili su tri od četiri meča u domaćoj ligi uz remi sa Levanteom 3:3, uz to pobedili su Alaves 4:1, Seltu 5:2 i Betis 1:0. Karim Benzema je definitivno glavni igrač ekipe, već je postigao pet golova uz četiri asistencije.

Izostanci: Mendy (0/0/0 odbrana), Marcelo (1/0/0 odbrana), Kroos (0/0/0 centralni vezni), Deni Cebalos (0/0/0 centralni vezni), Bale (3/1/0 napad)

Očekivana postava: Courtois, Militao, Carvajal, Alaba, Nacho, Casemiro, Valverde, Modrić, Vinicius, Benzema, Hazard

Očekivanja i predlog za klađenje: Danas nas u najavi očekuje jako zanimljiv meč u kojem očekujemo otvorenu igru oba tima i bar po gol u obe mreže tako da je naš predlog igra GG po kvoti 1,65


18:45 Šerif – Shakhtar

Ekipa Šerifa debituje u Ligi šampiona, posle sjajno odigranih kvalifikacija u kojima su u poslednja dva kola savladali prvaka Srbije – Crvenu Zvezdu i prvaka Hrvatske – Dinamo Zagreb i tako se sasvim neočekivano našli u grupnoj fazi najjačeg evropskog takmičenja. Velika ulaganja, sjajan sportski centar koji imaju u Tiraspolu, konačno su dali željeni rezultat, iako se mora reći da je tim internacionalni i da glavnu reč vode igrači iz Južne Amerike i Afrike. Trenutno su u seriji pobeda kako u evrokupovima, tako i u domaćoj ligi.

Izostanci: Belousov (3/0/0 sredina)

Očekivana postava: Athanasiadis, Arboleda, Christiano, Julien, Dulanto, Kyabou, Ado, Thill, A. Traoré, Castaneda, Luvanor

Shaktar, jedan od dva najveća tima u Ukrajni, uspeo je da u prošlom učešću u identičnoj grupi kao i sada zauzme 3.mesto i to sa dve pobede protiv moćnog Reala, dok su im mečevi sa Interom i Menhengladbahom tada bili mnogo veći problem, jasno je da u ovoj grupi svi moraju do maksimale protiv tima iz Moldavije i da će to opredeliti pozicije na tabeli. U kvalifikacijama za Ligu šampiona, Shaktrar je prošao Genk i Monako, bez poraza, sa dve pobede i dva remija, iako je umalo na domaćem terenu Monako bio bolji. Kolonija igrača iz Brazila i dalje je glavna snaga ovog tima, koji sada domaćem mečeve igra u Kijevu.

Izostanci: Trubin (4/0/0 golman), Kryvtsov (3/0/0 odbrana), Solomon (6/1/1 sredina), Kononplyanka (0/0/0 sredina), Junior Moraes (0/0/0 napad).

Očekivana postava: Pyatov, Dodo, Vitao, Marlon, Matvijenko, Maycon, Marcos Antonio, Tete, Alan Patrick, Pedrinho, Traore

Očekivanja: Svakako da je tim iz Ukrajne danas veliki favorit koji će dominirati na ovom susretu i imati punu kontrolu igre, ono što se takođe ne sme zaboraviti to je činjenica da se Šerif najbolje snalazi u takvim situacijama kada im se ostavi dosta prostora za brzonoge napadače i za kontranapade, pa će igrači Shaktara posebnu pažnju morati da obrate upravo da ne prave greške u finalnoj trećini terena jer bi mogli da budu kažnjeni. Naš predlog je igra G1-2 po kvoti 1,55.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje